Mikrobiológiai vizsgálatok - Országos Húsipari Kutatóintézet Közhasznú Nonprofit Kft. - Akkreditált laboratórium - Analitikai és mikrobiológiai vizsgálatok - Takarmány vizsgálatok

Keresés
Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Mikrobiológiai vizsgálatok

Tevékenységünk

Akkreditált Laboratóiumunk az MSZ EN ISO/IEC 17025:2005 szabványban előírtak szerint működik NAT-1-1449/2010 nyilvántartási számmal. A  laboratórium mikrobiológiai vizsgálatokat végez húsok, húskészítmények és nyersanyagaik, fűszerek, fűszerkeverékek, tartósított élelmiszerek és élelmiszeripari adalékanyagok esetében.
A takarmányok vizsgálata a NÉbiH
53/2012/Lab/NÉbiH nyilvántartási számú engedélye alapján történik.


Mikrobiológiai vizsgálatok, árral (húskészítményekre akkreditált, takarmányra NÉbiH engedéllyel)


Árak tájékoztató jellegűek. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk.

 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz