PURU HAL termékismertető - Országos Húsipari Kutatóintézet Közhasznú Nonprofit Kft. - Akkreditált laboratórium - Analitikai és mikrobiológiai vizsgálatok - Takarmány vizsgálatok

Keresés
Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

PURU HAL termékismertető

Híreink > 2013_évi_híreink

A Puru Fisch termékek MAGYAR édesvízi halból készülnek, Európában egyedüli gyártástechnológiát alkalmazva. A különleges halhúskészítmények ízben, választékban igen gazdagok, magas táplálkozási értékei az egészséges táplálkozást kiemelkedően szolgálják.

A Puru Fisch termékcsalád teljes értékű magas fehérjetartalma, értékes ásványi anyagokat és többféle, a szervezetünk számára nélkülözhetetlen vitaminokat tartalmaz.

A hal jó forrása a zsírban oldódó vitaminoknak, elsősorban az A- és D-vitaminnak. Ezek segítségével szervezetünk képes semlegesíteni a szabadgyököket (vagyis az élettani folyamatok során keletkező, illetve külső forrásból a testbe jutott, érfalat károsító, valamint rákos betegségeket előidéző anyagokat), és növelni a betegségekkel szembeni ellenálló képességet.

 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz