A fantasztikus négyes új mikrohullámú sütője

Gergő, Peti, Bence és én már gyerekkorunk óta legjobb barátok vagyunk. Mi négyen vagyunk a fantasztikus négyes és az egyetemet is együtt kezdtük, ugyanazon a szakon. Közös hobbink a testépítés és az egészséges, fehérjedús táplálkozás. Tehát az étrendünkben nagyon sokszor szerepel a diéta időszakban a csirke-rizs kombó és a különféle húsok.

Két év kolesz lét után úgy döntöttünk, hogy kiveszünk közösen egy nagyobb albérletet, ahol sokkal jobban tudjuk majd rendszerezni az életünket és nem mellesleg nagyobb figyelmet tudunk fordítani a helyes táplálkozásra és az edzésekre.

Egészen hamar sikerült találnunk egy megfelelő kecót. Igaz nem volt egy penthouse, de szinte majdnem minden meg volt benne, amire szükség volt. Mivel általában mi főzünk, ráadásul több napra előre, így fontos volt, hogy legyen egy mikrónk, hogy ne jéghidegen együk meg az ebédünket vagy a vacsoránkat.

Az Y generáció gyermekeiként, szeretünk mindent egyszerűen és gyorsan megoldani, leginkább a neten keresztül. Két egyetemi óra között be is írtam a keresőbe, hogy mikrohullámú sütők. A bestmarkt.hu oldal a találati lista elején volt és mivel nem szerettem volna sok időt eltölteni a keresgéléssel, rá is nyomtam. Több, mint 200 mikrót dobott ki az oldal, de szerencsére az baloldali sávban lehetett célzottan keresni. Mint minden egyetemistának a mi költségvetésünk is igen szűkös volt, ezért az ár kategóriát rögtön beállítottam 0 és 25 000 forint közé, de még így is több, mint 20 darab közül lehetett választani.

Megnyugodtam, hogy még ebben az árkategóriában is lehetett találni kifejezetten modern eszközöket. Itt is voltak olyan mikrohullámú sütők, amik digitális vagy LED kijelzővel rendelkeztek, vagy érintőgombbal lehetett vezérelni. Nagyon tetszett, hogy majdnem minden harmadik gépre volt valamilyen akció vagy kedvezmény, illetve szinte még mindig mindegyik gyártótól lehetett választani. Pár perc pötyögés után leszűkítettem a kört 4 modellre és az összehasonlító funkció segítségével, szembeállítottam őket. Így már sokkal jobban kijöttek a különbségek és egyszerűbb volt a döntés is.

Átküldtem a linket a srácoknak, ők azonnal rábólintottak, én pedig már nyomtam is a kosárba gombra. A vásárlás innentől kezdve nagyjából 1 percet vett igénybe. Lehetett volna kérni házhoz szállítást vagy, hogy személyesen elmegyek valamelyik szaküzletükbe, de mivel állandóan rohanunk és teljesen képlékeny, hogy ki mikor van otthon, így az választottam, hogy majd egy GLS csomagponton vesszük át, mert az éppen a konditerem mellett van, ott meg 2 naponta úgyis megfordul valamelyikünk. Ennek ugyan volt egy minimális szállítási költsége, de a békesség érdekében úgy voltunk vele, hogy belefér. Pontosan 2 nap elteltével – ahogy ígérték – jött az SMS, hogy megérkezett a csomag a kijelölt átvételi pontra. Az edzés után be is ugrottam érte és már vittem is haza.

Szívből ajánlom tehát mindenkinek, a bestmarkt.hu oldalát, ha mikrohullámú sütők után kutat. Az egész vásárlást nagyjából egy 10 perc alatt letudtam, onnantól kezdve, hogy rákattintottam az oldalra.