A futás menti meg az unalmas hétköznapjaim

A húsiparban dolgozva igen csak unalmassá tudnak válni az ember hétköznapjai. Minden reggel csak felkelek, bemegyek az üzembe, délután vagy kora este hazaérek, majd igyekszem valami kis időt a családomra fordítani.

Hiányzik azonban egy olyan tevékenység, ami kicsit színesebbé teszi a napokat, és ahol egyedül kapcsolódhatok ki. Így jött képbe a futás, elhatároztam, hogy elkezdek sportolni.

A feleségem hatalmas segítségemre volt az első futócipőm megtalálásában. Átküldött ugyanis egy oldalt, ahol ez állt: “Segtünk a futócipőd kiválasztásában“. Ez a cipoteszt.hu volt, ahol ugyan cipőt vásárolni nem lehet, de több száz futócipő és terep futócipő értékelését elolvashatja az ember, hogy megkönnyítse a vásárlást. Ez nekem, egy kezdőnek hatalmas segítség volt.

Segtünk a futócipőd kiválasztásában

Tudtam szűrni a cipőket típusuk, áruk és használatuk szerint is, így egészen könnyű dolgom volt. Minden futócipőhöz egy részletes leírás és értékelés tartozott, egy egytől tízig terjedő skálán voltak értékelve. De volt egy külön kategória is, ahol a kezdőknek összegyűjtöttek minden megfelelő darabot, pontosabban 73-at, ami még jóval több is az elvártnál.

Két modellt is találtam, ami igazán tetszett, és alap esetben nehéz is lett volna a döntés, azonban az oldalon egy összehasonlító funkció is elérhető, aminek a segítségével könnyen észrevettem a különbségeket, és sikerült kiválasztanom a nagy betűs tökéletest.

A “Segtünk a futócipőd kiválasztásában” szlogen tehát bejött, tényleg segített megtalálni álmaim futócipőjét a cipoteszt.hu. Mindenkinek csak bátran ajánlani tudom őket, aki sportcipő vásárlás előtt áll.