A henteshez is csak divatosan, az Anna Táska segítségével!

Azt mondják, minden alkalomhoz van egy táska, és milyen igaz is ez a mondás, hiszen tényleg minden alakalomra kell egy táska legalább. Ha bálba, esküvőre, templomba, túrázni vagy csak a henteshez mész, mindegyik más-más táskát kíván magának. Persze ki lehet játszani a dolgot, hogy minden helyzetben divatosan mutassunk, még akkor is, ha aznap mást nem csinálunk, mint dolgozni megyünk, délután pedig megfőzünk másnapra. Ebben segít az Anna táska.

Az Anna táska egy olyan online web shop, ahol biztosan megtalálhatod álmaid táskáját, mindegy milyen nemű vagy. Én jobb szeretek funkció szerint keresni, és erre is megvan a tökéletes lehetőség, a bal oldalon lévő menü segítségével. Ha pedig inkább márka szerint keresne az ember, akkor felül keressen a menüben. A legnépszerűbb márkákból válogathat ezen az oldalon, mint például a Tamaris, a Jana vagy a Bugatti. Ha pedig te is a funkciók híve vagy, akkor háti táskák, válltáskák, kézitáskák, de még színházi táskák között is válogathatsz sok másik mellett. Azért szeretek innen vásárolni, mert biztos lehetek abban, hogy minőségi terméket kapok, és csak egyszer kell nagyobb összeget kiadnom táskákra, hogy aztán majd 5-6 év múlva kelljen legközelebb újat venni.

Anna táska

Egy olyan táskára, amit szinte minden nap cipelsz szerintem egyáltalán nem kár nagyobb összeget kiadni, hiszen mennyivel jobb, ha csak 5 év múlva kell újat keresni helyette, mintha minden évben cserélni kellene, mert tönkremegy. Ami pedig a stílusosságot és a praktikumot illeti, ezért szeretem a nagyobb méretű táskákat, hiszen bevásárlás alatt könnyen megpihenhet benne egy bevásárló szatyor, amit aztán elpakolásnál elő lehet rántani, hogy abba menjen a mindenféle jóság.

Ami a szállítást illeti ez egyike azoknak a nagyon jó oldalaknak, ahol csak egy ezres a szállítás mindegy milyen szállítási kritériumot adsz meg. Lehet kérni Pick-Pack pontra, vagy házhoz szállítással, lehet utánvétbe vagy előre utalással is fizetni, de minden eseteben egy ezres marad a szállítási költség, kezelési költséget pedig nem számolnak fel. Utánvét esetén van lehetőség bankkártyával is fizetni, így szerintem mindenképpen megéri azoknak, akik kicsit kételkednek az internet biztonságában. Ha egy terméket rendelsz, a szállítás 1-3 munkanap, ha pedig többet, akkor 1-5 munkanap, ami egy alap kiszállítási idő, igazából semmi extra.

Ha egy tartós, csinos és praktikus táskára vágysz, ami sok-sok éven át jó szolgálatot tesz majd neked, ne habozz, és nézz körül az Anna táska oldalán.