A húsiparban is szükség van a roadrecord.hu szolgáltatására

Ha egy hírportálon körbenézel, többnyire milyen iparágak jönnek veled szembe? Legtöbbször az autóipar, vagy a gyógyszeripar, esetleg a vegyipar, igaz? A húsiparról sosem esik elég szó, pedig ugyanolyan fontos, ha nem fontosabb, mint a többi. Húst ugyanis mindenki eszik, aki nem követ valamilyen különleges diétát, étrendet. Én is egy olyan céget vezetek, ami több ezer család asztalára juttat napi szinten friss húst, még ha nem is közvetlenül, de bizonyos üzletláncokon keresztül.

Éppen ezért fontosnak tartom a munkánk és a küldetésünk, így igyekszem minél több mindent megadni a dolgozóimnak, hogy a maximumot hozzák ki magukból minden nap. Remek módja ennek például, hogy anyagilag segíthetem őket a roadrecord.hu szolgáltatásaival, valamint időt spórolhatok nekik.

A roadrecord.hu egy NAV-álló útnyilvántartó programot és mellé egy mobil appot kínál az ügyfeleinek, olyan plusz lehetőségekkel, mint a kiküldetési rendelvény készítés és a visszamenőleges útnyilvántartás.

Mondanom sem kell, hogy ennek köszönhetően egyaránt tudom segíteni a céges autóval rendelkező beosztottakat, valamint azokat a kollégákat is, akik saját autójukkal járnak az üzleti utakra. Ráadásul elképesztően egyszerű ezeket az okmányokat elkészíteni a roadrecord.hu kínálta lehetőségekkel, hiszen nem kell különböző nyomtatványokkal bajlódni, ami sok felesleges időt elvesz, hanem elég csak online, pár perc alatt letudni az egész folyamatot.

Az automata útnyilvántartó applikáció a megtett utakat automatikusan rögzíti, majd kategorizálja azokat üzleti, illetve magán utakra is. Az alkalmazás összeállítja helyetted a teljes útnyilvántartásod, valamint az intelligens útajánlás funkcióval még automatikusan ki is egészítheted a nem rögzített, hiányzó utakat. Ha mindez nem lenne elég, még egy beépített NAV ellenőr program is van az appban, ami közel 70 logikai ütközést képes észrevenni, ellenőrizni, majd javítani, hogy teljes mértékben NAV-álló lehessen az útnyilvántartásod. Ezeknek az összegzése online csupán havi pár percet vesz igénybe, annyira egyszerű a folyamat.

Egy cégen belül ez az alkalmazottaknak és a feletteseiknek is rengeteg időt spórol meg, amit alap esetben a hagyományos adminisztrációra kellene fordítani. Bátran ajánlom minden cégvezetőnek, hogy ismerkedjen meg a roadrecord.hu szolgáltatásaival és gondolkozzon el azon, hogy előfizet rájuk, ugyanis tapasztalatból mondhatom, hogy egyértelműen megéri és csupán egy hónap alatt meg is térül a ráfordított összeg.

Hálás vagyok a csapatuknak, hogy megalkották ezeket a remek módszereket, és remélem, hogy a továbbiakban is hasonló lehetőségekkel tudom segíteni a dolgozóim életét.