A húsiparnál az építőipar még jobban érdekel

Nem fogom tagadni, nem vagyok túl jó véleménnyel a húsiparról. Igyekszem kevesebb húst fogyasztani a mindennapokban, és figyelni azt, hogy honnan vásárolok. Örülök, hogy erről egyre több szó esik a médiában is, mert számomra sokszor túlságosan elválik az, hogyan védelmezzük a házi kedvenceinket, és mennyire nem foglalkozunk azoknak az állatoknak a sorsával, akiket a húsipar használ. Persze, ha már ennyire a szívemen viselem a dolgot, valószínűleg az lenne a legjobb döntés, ha egyáltalán nem is ennék húst, de egyelőre még nem tartok itt. Másfelől senkit nem szeretnék meggyőzni, rányomni az álláspontomat, szóval nem vagyok egy nagy hangoztatója az álláspontomnak, de most valahogy kikívánkozott belőlem a dolog.

Át is eveznék ezzel jóval vidámabb vizekre, azaz témára. Mivel az építőiparban tervezek elhelyezkedni, ezért mindent figyelemmel követek, ami ezzel kapcsolatos. Az egyik haverom mutatta nekem a Csavar Holding webshopját, ahol főként kivitelezőket és kereskedőket szolgálnak ki hatalmas választékukkal és megfizethető áraikkal. Tiplik, gipszkarton csavar, mindenféle alátét és szerszám? Még festett csavar és szegecs is van, pontosan azért, hogy mindenhova jól illeszkedjenek és jó is mutassanak ezek a kicsi, de annál nélkülözhetetlenebb eszközök!

A magyar tulajdonú cég nem csak a gipszkarton csavar kínálatban lenyűgöző, hanem konkrétan összeszámolni is nehéz, mennyi terméket tudnak az otthonodig szállítani rövid határidővel. Más szállítási díj vonatkozik egyébként a különböző végösszegű rendelésekre – ennek érdemes utánaolvasni a weboldalon. Raklapos szállítás esetén pedig megint más az összeg, de ilyen jellegű szállítás esetén egyébként is egyeztetnek előtte a vevővel.

A gipszkarton csavar esetében egyébként négy almenüből választhatunk, ezek a fémmenetű, a famenetű, az önfúró és a szintező gipszkarton csavarok. Az automatikusan beállított darabszám a webshopban igencsak változó: találkozhatunk 100-200-as, de ezres és többezres nagyságrenddel is. Ez azért van, mert különböző az adott termék darabszáma dobozonként, de van, ahol a kartont is megadják emellé. Így érdemes tehát kalkulálni a rendeléssel, hogy ezek a számok adottak. Minden lényeges információ megtalálható egyébként a termékek adatlapján, de bármilyen felmerülő kérdés esetén fordulhatunk a céghez is persze, mindenre készségesen válaszolnak majd.

Szerintem nagyon szuper, hogy nagy tételben és ráadásul online rendelhetőek ilyen jó minőségű, hosszú élettartamú csavarok, ráadásul csomó szín közül lehet válogatni, szerintem nagyon izgalmas és impozáns a felhozatal!