A húspiacon jobb esélyünk van a C-s mellekkel

Egy nőnek a legérzékenyebb pontja nagyon sokszor a melle. Legalábbis lelki téren, hiszen a kis mellű nők hajlamosak kellemetlenül érezni magukat a bőrükben. Azonban semmi gond nincs a mérettel és nem a társadalomnak kell megfelelni. Viszont, ha saját magunknak szeretnénk jobban tetszeni, az egy teljesen más téma. Én teljesen ki vagyok békülve a B-s kosárméretemmel, ellenben a barátnőm mellei lényegesen kisebbek és mindig feszélyezve érezte magát miattuk. Így határozta el magát a mellnagyobbítás mellett, melyben én is segítettem mindenben. Már a kutatás fázisban is aktívan közreműködtem, hogy a legjobb orvost találhassa meg Magyarországon. Hosszas kutakodás után megállapítottam, hogy a plasztika.info.hu/mutetek/mellnagyobbitas-implantatummal/ lehet a legjobb választás számára, így továbbítottam is neki e-mailben a linket az oldalra. Szerencsére őt is azonnal magával ragadta minden megnyerő tulajdonsága a Kelemed Plasztikának.

Miért esett rájuk a választásunk?

Szerintem nyugodtan fogalmazhatok úgy, hogy a kettőnk választása, mivel én is nagy szerepet játszottam a folyamatban. Szerencsére sokat ad a véleményemre és nem szoktam tévedni, így azonnal tudtam azt, hogy jó választás lesz ez a magánklinika. Dr. Kelemen Ottó Ph. D. megnyerő orvosnak bizonyult már az online térben is a maga nagy tudásával, 25 éves szakmai tapasztalatával és a végtelen alázatával, melyet a páciensek felé tanúsít. A folyamatos képzések és tudományos társaságok is arról árulkodnak, hogy szeretné mindig a legjobbat és a legújabbat nyújtani az ügyfelek számára.

plasztika.info.hu/mutetek/mellnagyobbitas-implantatummal/
A mellplasztika nem egy olyan beavatkozás, ahol bízhatunk bárkiben. Keressük meg a legjobbat, válasszuk a Kelemed Plasztikát!

A második nagyon pozitív tényező az árképzés volt a plasztika.info.hu/mutetek/mellnagyobbitas-implantatummal/-n, ugyanis all inclusive árakkal dolgoznak. Ez azt jelenti, hogy a konzultáció során felmért végösszeg már ténylegesen a végösszeget fogja jelenteni, ami a számlán is szerepelni fog. Nem kell attól félni, hogy az árral nem lehet kalkulálni a közeljövőben, vagy, hogy félre kell tenni még bizonyos összeget az utókezelésekre. Amit megadnak nekünk, az már mindent magába fog foglani a konzultációtól kezdve, a műtéti díjakon át az utókezelésig. Sőt, még a melltartó díját is tartalmazza a pánttal együtt, hogy teljes legyen a szolgáltatás. Azért volt ez számomra annyira szimpatikus, mert nagyon sokszor megtörténik az más klinikákon, hogy több százezerrel túlmennek a végén a megbeszélt összegen és ezt nem tartom ügyfélközpontúnak vagy etikusnak. A doktor úr azonban már mindent belekalkulál ezekbe az árakba és ez teszi a szolgáltatását maradéktalanul tökéletessé.

A harmadik okunk a nagyon jól megalkotott garancia rendszer volt. Itt nem csupán maguknak az implantátumoknak a garanciájáról van szó, amit fel is tüntetnek a plasztika.info.hu/mutetek/mellnagyobbitas-implantatummal/ oldalon. Tudni illik ugyanis, hogy minden gyártónak mások a garanciális feltételei, azonban egyben megegyeznek: az életreszóló garanciában. Ez azonban nem azt jelenti, hogy egy életre szólna egy implantátum, hiszen közös megegyezés szerint maximum 10 évig lehet ugyanaz az implantátum a testben. A garancia azonban az ezen az időszakon túlmutató esetleges sérüléseket is fedezi, azonban jobb nem tesztelni őket. A klinikának is van azonban egy garanciális rendszere, mely a pácienset biztosítja meg a műtét utáni szövédmények esetén. Amennyiben az első 28 napban lép fel bármilyen jellegű komplikáció, úgy a teljes helyreállító kezelés ingyenes lesz a páciens számára. Az ezen túlmutató, de még három hónapon belüli gond esetén csak a rezsi költségét kell fizetni, majd három hónapon túl ismét fizetni kell a teljes ellátásért.

Végül a plasztika.info.hu/mutetek/mellnagyobbitas-implantatummal/ mellett döntöttünk

Úgy gondoltuk, hogy a megadott feltételek, a feltüntett mellnagybbítás árak és csomagajánlatok rendkívül kedvezőek, így a barátnőm fel is vette a Kelemed Plasztikával a kapcsolatot. A doktor úr végtelenül megértő és szimpatikus volt számára, mindenről tájékoztatta, türelmesen végig hallgatta a problémáit és szakmai tanácsot adott neki. Nem sokkal később elérkezett a várva várt műtét, mely tökéletesen sikerült. Semmi komplikáció nem lépett fel sem az operáció közben, sem a gyógyulás során. Mindvégig figyelemmel volt kísérve a felújulása és immáron büszkén hordhat kivágott pólókat a barátnőm. Szakértő kezek munkáját dicséri az újonnan nyert önbizalma, amiért én is hálás vagyok Dr. Kelemen Ottónak. Köszönjük a kiváló szolgáltatást, bízunk benne, hogy 10 év múlva ismét ő fogja végezni majd a beavatkozást a barátnőmön.