A húsüzemben egy új megoldás kellett a fűtésre

Egy húsüzemnek vagyok a büszke tulajdonosa, immár tizenöt éve. Az üzemnek helyet adó épület már akkor is viszonylag régi volt, mikor megvásároltam, de tökéletesen ellátta a feladatát, és ez a mai napig is igaz.

Kizárólag disznóhússal foglalkozunk. A régiónkban mi számítunk az egyik legnagyobb húsüzemnek, és nagyon sok vevőnk van. A legtöbben ügyfelünk általában valamilyen éttermet üzemeltet, de vannak köztük boltok is.

Mióta sikerült növelni a feldolgozási kapacitásunkat, azóta már külföldre is adunk el ezekből a húsárukból.

A húsüzemben leállt a fűtési rendszer, mert már nagyon régi volt. Így hát egy komplett cserére kellett felkészülni.

Úgy döntöttem, hogy a legjobbakat fogom kiválasztani ennek a feladatnak a megoldásához. Ezért is esett a választásom a futesrendszerek.hu csapatára, akik élen járnak a legmodernebb megoldások megtervezésében és kivitelezésében.

A weboldalon számtalan lehetőséget láthatunk, így aki kevésbé ért hozzá, az talán kicsit elveszettnek érezheti magát. Azonban ettől egyáltalán nem kell tartani, mert a szolgáltató szakemberei minden segítséget meg fognak adni ahhoz, hogy azt válasszuk ki, ami a céljainknak leginkább megfelel.

Az én esetemben is így esett a választás a Hőszivattyú – fűts olcsón, megújuló energiával nevezetű szolgáltatásukra.

A hőszivattyúkról már hallottam régebben is, de mostanáig fogalmam sem volt, hogy ezeknek a segítségével ennyire hatékonyan lehet fűteni.

Ez egy olyan szerkezet, ami a műszakvívmányoknak köszönhetően képessé válik arra, hogy a külső környezetből képes legyen a hőenergiát átjuttatni egy épület belsejébe. Egy laikus, lehet azt kérdezné, hogy télen miféle hőt képes elvonni? Nos tapasztalatból mondhatom, hogy ez a hideg hónapokban is egy tökéletesen működő gépezet, hiszen mindenben ott van a hő, ami egy kicsit is melegebb, mint az abszolút nulla fok.

Nem győzök hálálkodni a Hőszivattyú – fűts olcsón, megújuló energiával szolgáltatásukért. Mióta az a hőszivattyú működésbe lépett, sokkal olcsóbbá váltak az energiaköltségeink, így ez egy pénzügyi szempontból is tökéletes döntés volt a részemről. Bárkinek merném ajánlani ezt a fűtési megoldást!