A műszak végi nyerő tippek akár az iskolakezdést is megkönnyítik

Az ember szerencsés, ha egy olyan helyen dolgozik, ahol jó a hangulat.

Én is ezen mázlisták közé tartozom, mivel egy nagyon jó csapatban vagyok a húsfeldolgozó üzemben. Igaz vegán vagyok és ez a munka elég visszás az életfelfogásommal, de egyedülálló anyaként nem válogathatok túlságosan.

Viszont amit hátránynak tartok abban teljes mértékben kárpótol a már előbb említett csapat, ami lassan már a második családom. Mindenben segítünk egymásnak és ez az összetartás nem mindenhol jellemző. Mondhatjuk úgy is, hogy egymás testvérei, terapeutái vagy éppen tanácsadói vagyunk. A különféle tapasztalatainknak köszönhetően mindenre tud valamelyikünk megoldást, ami a problémásnak vélt ügyeinket varázsütésszerűen oldja meg.

A legnagyobb világmegváltások mindig a műszak végeztével az öltözőben történnek. Múltkor én kaptam egy tippet, ami miatt később már nem kellett gondolkodnom, hogy mitévő legyek.

A kisfiam, Samu nagycsoportos és jövőre megy suliba. Viszont a felkészítő tanfolyam eléggé drága és jelenleg nem tudom megengedni magamnak. De semmiképpen nem szeretném, hogy hátránya legyen abból, hogy kihagyjuk ezt a kurzust.

iskolaelőkészítő feladatlapok

A megoldást Piri, a hasonló cipőben járó anyuka dobta be.

-Ismered a Szilvia Logopédia weboldalt?

Megráztam a fejem, így folytatta:

-Keresd fel. Tök jó iskolaelőkészítő feladatlapokat lehet rendelni, amit akár a te segítségeddel is töltögethet Samu.

Hazaértem egyből bepötyögtem a Szilvia Logopédia szavakat a keresőbe.

A feltételezéseimmel ellentétben rendelhető iskolaelőkészítő feladatlapok hosszú sora jelent meg a képernyőmön. A legjobb az volt, hogy mindegyik elérhető áron volt, amit én is megengedhetek magamnak.

Ahogy tovább nézelődtem az oldalon láttam, hogy mindegyikhez van egy rövid leírás is, hogy milyen célra szánták a csomagokat. A célcsoportot pedig korhoz mérten határozták meg, így kiküszöbölve azt, hogy kisebbeknek vagy akár nagyobbaknak szánt feladatlapokat rendeljen az ember.

A listában található kiadványok többségéhez még mintaoldalakat is csatoltak! Ezáltal megbizonyosodhatunk, hogy milyen kihívásra számíthatnak a gyerekeink plusz látjuk milyen cukin illusztráltak ezek a feladatlapok.

Ha megnyitjuk az egyes termékeket, akkor azok saját oldalán pedig hosszabb leírást is kaphatunk a tartalommal és a feladatok céljával kapcsolatban.

Az eleve kedvező árak pedig tovább csökkennek, ha egyes előre összeállított csomagot rendelünk. 

Már a kosaramban voltak a kiválasztott iskolaelőkészítők, amikor egy kicsit elbizonytalanodtam, hogy mennyire fog nekem menni ez a kvázi oktatás Samuval, de erre gyorsan meg is kaptam a választ. A Szilvia Logopédia még erre is gondolt, mivel Gyakran Ismételt Kérdéseknél pont ezt a kérdést boncolgatják, hogy hogyan érdemes hozzáfogni majd végigvezetni a feladatokon a gyerekeket. A könyvekhez még ingyenesen elérhető videókat is lehet találni a neten, ami még nagyobb segítség.

Már csak a vásárlástól féltem. Kiderült, hogy házhoz lehet rendelni, de a szállítási feltételektől tartottam, de ez az aggodalmam is pillanatok alatt elszállt, mivel egy neves futárszolgálattal dolgoznak, így biztosan még én is megkapom a csomagot anélkül, hogy a legközelebbi nagyvárosba kelljen bemennem érte. Az talán azoknak megoldás, akik ott élnek és csomagpontra kérik a megrendelt feladatlapokat. 

A fizetési feltételekkel sincs semmilyen kifogásom, mivel az online fizetéstől elkezdve az utánvétig bármit választhatok.

A megrendelési oldalon még azt is megtaláltam, hogy 36 órán belül akár már meg is kaphatjuk a rendelést, ha azonnal fizetünk. Így pár nap múlva már neki is állhatunk a gyakorlásnak.

De addig is mindenképpen át fogom olvasni a Szilvia Logopédia blogját, mivel ott további hasznos tanácsokat kaphatok a témával kapcsolatban.

Ez is egy nyerő tipp volt! Hálás vagyok Pirinek a tanácsért és remélem sikeres lesz Samu az iskolaelőkészítő feladatlapok gyakorlása során.