A szem alatti karikák, amiktől csak nehezen lehetett eddig megszabadulni

A szem alatti karikák kialakulásának több oka is lehet. A karikák kialakulhatnak természetes okokból, jelentkezhetnek a fáradtság, a kevés alvás jeleként. Sok esetben ha kialusszuk magunkat, az valamelyest megoldást is jelent a nem teljesen esztétikus karikákra. De lehetnek az öregedés, a szem körüli bőr vékonyodásának, vagy a keringés változásainak is a jelei.

Ha nem természetes okok állnak mögötte, akkor pedig lelki okok illetve betegségek is kiválthatják. A karikák tehát sok mindent, például vashiányt is jelezhetnek számunkra.

De hogyan is tüntessük el őket? Bent a munkahelyemen éppen azon beszélgettünk a kollégáimmal, hogy nagyon karikás a szemem mostanában, és kellene valamit kezdenem vele. Az egyik kollégám pedig mondta, hogy van egy feszesítő szérum, ami nem csak a táskákra és a ráncokra, hanem a karikákra is jó. Ő mutatta az instantense.hu oldalt, ahol meg lehet rendelni az Instantense feszesítő szérumot, amivel a karikák eltüntethetők.

Jobban utána néztem, hogy milyen hatóanyagok vannak ebben a szérumban és mivel szimpatikusnak találtam, meg a kollégáim közül többen is használják, én is megrendeltem. Azt mondták, hogy igaz, hogy 5 percen belül hat, és tényleg tartós a hatása.

Azt olvastam, hogy egy napos határidővel ki is szállítják. Még csak ma rendeltem meg, holnap ezek szerint meg is fogom kapni. Remélem, tényleg működni fog, nagyon várom már, hogy kipróbáljam, hiszen rengeteg jót hallottam róla.