A tökéles pizzához az első lépés a tökéletes tészta előállítása

Ugye te is tudod, hogy a tökéletes pizzatészta dagasztógéppel készül? És azt is tudod, hogy hol lehet megtalálni a tökéletes dagasztógépet? Na, gondolom, ez egy nagyon jó kérdés! Remek hírem van, én erre megtudom mondani nektek a választ.

Dagasztógép | Dealer – Gastro & Ice Dealer

A rdealer.hu oldalán megtaláljátok a Cuppone nevű márkát, akik nagyon szuper dagasztógépeket gyártanak, valamint amit még érdemes megnézni náluk az a Resto Italia és a Pasquini márkájú dagasztó gépek.

Ezeknek a márkáknak a gépeit meg tudjátok nézni erre a linkre kattintva, ahol megtaláljátok mindegyik Dagasztógépet | Dealer – Gastro & Ice Dealer kínálatából.

Az űrtartalom általában tíz és harminchárom liter között szokott lenni, a célokat pontosan átgondolva érdemes kiválasztani a dagasztógépet.

A kiszemelt dagasztógépet egyszerűen megrendelheted telefonon keresztül, vagy elmehetsz a tokaji bemutatótermük egyikébe. Mindkét bemutatóterem címe és telefonos elérhetősége megtalálható a weboldalukon. Ha te az ország másik végében vagy, ne riasszon el a tokaji cím, természetesen meg tudják oldani a házhoz szállítást is, így ha megtalálod náluk azt a dagasztógépet vagy bármilyen más gépet, amire szükséged van, hívd fel őket bátran. Készséggel fognak segíteni, ebben biztos vagyok.

Honnan ismerem őket?

A kisebb dagasztógépeket akár otthoni célra is meg lehet venni, így ha nincs pizzériád, akkor is érdemes szétnézni. Pontosan így kerültem én is kapcsolatba velük. Sokat gondolkodtam azon, hogyan lehet elkészíteni a tökéletes pizzatésztát és végül arra jutottam, hogy kell nekem egy dagasztógép.

Van egy pizzériás rokonom, tőle kérdeztem, hogy melyik gépet ajánlja, ha venni szeretnék egyet. Azonnal megkaptam tőle az oldal címét, mondta, hogy ő minden gépét innen szerzi be, soha nem okoztak neki még csalódást. A lelkesedése pedig gyorsan rám ragadt, így nem kellett sok ahhoz, hogy belőlem is rdealer ügyfél váljon, és most ezért merem tovább ajánlani nektek is.

Azt ne felejtsétek el, hogy a tökéletes pizzatészta után következik a tökéletes feltét, amiből nem maradhatnak ki a legfinomabb húsos feltételek. Dobáljatok rá tarját, sonkát, szalámit a pizzákra, hogy igazán tartalmas ebéd vagy vacsora legyen belőle.