Aki azt hitte, hogy a fizikai munka kevésbé egészségtelen…

A nagybátyám hentes. Eléggé túlsúlyos is és mostanra kezd egy kicsit belerokkanni sajnos a hivatásába.

Tény, hogy az egész napos ülőmunka rendkívül egészségtelen, de azt nem mondanám, a nagybátyám példájából okulva, aki nagyüzemi hentes, hogy a mindennapos fizikai munka jobb lenne hosszútávon. A legjobb lenne keverni a kettőt, a fizikai és irodai munkákat, de ez az esetek túlnyomó többségében lehetetlen. Lehet, hogy vannak olyan szakmák, ahol néha az asztalnál kell ülni, gyakran meg a “terepen” lenni, de nem tipikus…

Édesanyámnak az ülőmunka miatt lettek derákfájdalmai, a nagybátyámnak pedig most a több évtizedes fizikai igénybevétel miatt különböző gerincbántalmai. De, mivel édesanyám már utánajárt a dolgoknak és részt is vesz a Therapy4U központ kezelésein, már be sem kellett írnom a keresőbe, hogy gyógytorna budapest. Mert mindenben szoktam ugyan a nagybátyámnak is segíteni, de a gyógytorna budapesti megoldásával így édesanyám szolgálhatott.

gyógytorna budapest

A közelünkben találhatók a “therapysok”, itt a Rákóczi úthoz közel, a II. János Pál pápa téren. És rengeteg típusú gyógytornájuk és egyéb kezelésük van. Így mindenféle embertípusnak, kortól, nemtől függetlenül megtalálják azt a módot, ami az ő gyógyulásáért tehet érdemben. A személyre szabottság is fontos erényük továbbá. Kikutatják, perszonálisan utánamennek minden apró részletnek, hogy kinél pontosan honnan ered az adott probléma és ennek megfelelően segítenek neki regenerálódni. Tünetmentesíteni, felépülni, vagy a teljes tünetmentesség után szépen lassan, fokozatosan újra terhelhetővé tenni a test korábban problémás részeit. Ez egyébként a Back 2 balance koncepciójuk lényege is.

Azért persze én is eszközöltem egy gyógytorna budapest keresést, hogy rájuk nézzek, mert nem emlékeztem a pontos nevükre és azonnal meg is lett a weboldal. Főleg, mert számos fórumon, tapasztalatösszesítő helyen őket ajánlják egymásnak az emberek. Az oldaluk nagyon letisztult és szerintem nem túlzás azt állítani, hogy már ott, a netes felületen megkezdik a felépülésünkért folytatott munkát. Hogy mivel? Például edukálással. De nagy segítséget jelent az is, hogy mindennek utána olvashatunk így már a náluk történő első látogatás előtt is. Talán előre megérthetjük így a saját problémánkat is megtudhatjuk, miként tudhatnak segíteni rajtunk.

Amikor először a webes felületükre tévedünk, a Kezdőoldal mellett az első menüpont pont a Kezelések nevű. Szóval itt láthatunk sokat abból, amiről már írtam, De nem csak itt.

A következő menüpont a “Csapatunk”. Na itt folytatódik a bizalomépítés! Megismerhetjük a gyógytornászokat személyesen is. Állítólag már ott, a helyszínen is nagyon jó a hangulat, de a bizalmatlanabbaknak ez a menüpont segít, hogy több kedvük legyen felkerekedni és csatlakozni egy nagyszerű társasághoz, akik amellett, hogy vérprofik, emberileg is nagyon tudnak támogatni. A következő menüpont a sorban: a Blog. Nos, itt még jobban elmélyedhetünk a gyógytorna-témában, közérthetően megfogalmazott szakmai cikkekkel, leírásokkal.

A Kapcsolat menüpontot talán kár részletezni, ott vannak a praktikus dolgok, amiket mindenki keres, akik el akar menni hozzájuk. Van még egy Áraink menüpont is. Na, ez nekem nagyon tetszik! Teljesen korrekt, hogy mindent előre tudunk ilyen téren. Ha már sejtjük, hogy miféle terápiára lesz szükségünk akkor semmiféle lutri nem marad a dologban. De bátran tegyük fel a kérdéseinket előre is, még az előző, Kapcsolat menüpont alatti elérhetőségeken. Hogy még jobban meghozza a kedvünket, van továbbá egy Galéria menüpont is, ott, helyben készült fotókkal. Bemutatásképpen.

Az ilyen szolgáltatás igénybevételével ne késlekedjünk, azt javaslom. Bajba kerülhetünk ugyanis, ha nem figyelünk oda magunkra, a kor előrehaladtával.