Az egyik barátom és az akciós újságai

Még az egyetemen barátkoztam össze Dénessel, akinek már az első évében is óriási tervei voltak. Amióta én ismerem, neki mindig nagyon fontos volt a fejlődés. Így ő az egyetemre konkrét ütemtervvel jött. Egyébként PhD-re is akar majd menni természetesen, de most még épp a mesterképzést tapossa, és azt elárulom, hogy egyelőre az ütemtervnek megfelelően halad. Hát, ilyen egy igazán céltudatos ember. Kutatni szeretné bizonyos betegségek ellenszereit, így nem kérdés, hogy mindent belead.

De mesélte, hogy egyetem előtti nyáron és húsüzemben kapott munkát, diákként, mint portás. Sok dolga nem volt, és szerencsére az elképzeléseivel ellentétben nem volt olyan büdös a hely, mint gondolta. Igazából délelőtt meg délután volt kb. 1-1 óra pörgősebb időszak, a többiben szinte azt csinált, amit akart. Például ágyat keresett magának.

Ekkor találta meg magának a JYSK Akciós Újság -> Új Akciók -> AKCIÓLESŐ oldalát, az akcioleso.hu honlapon. Ez egy olyan oldal, ahol különböző üzletek akciós, vagy éppen nem akciós, de aktuális reklámújságait lehet megtalálni és lapozgatni online formában. Ő nagyon szerette mindig is az említett lakberendezési üzletet, így nagyon megörült, amikor látta, hogy a hozzájuk tartozó katalógusokat is meg lehet nézni. Szóval amikor a munkában éppen üresjárat volt, akkor itt állt neki ágyak után nézelődni és az egyik újságban meg is találta a megfelelőt.

Azóta eltelt pár év, az ágy azóta is hibátlan, és az akcioleso.hu-ról sem mondott le. Ha szüksége van valamire, akkor egyből inkább ezt az oldalt keresi fel, mint közvetlenül az üzlet weboldalát, mert lehet, hogy így olyat talál, amire nem is gondolt volna, hogy szüksége lenne.