Azért, mert húsiparban dolgozom, még szükségem lehet szervizre

Nagyon régóta dolgozom a húsiparban, és az az igazság, hogy már nem is nagyon tudnék elképzelni magamnak más foglalkozást. Mindig is úgy éreztem, kétkezi szakmát fogok végezni, és végül a húsiparnál kötöttem ki. Persze más kétkezi munkát is szívesen végzek. Például otthon nagyon szeretek barkácsolni, de sokszor az autómat is magam bütykölöm meg. Azért nyilván, ha valami komolyabb munkálat elvégzéséről van szó, akkor nagyon is elkél, hogy profi szakemberre bízzam a kocsimat. Ezért szerettem meg a éta Autószervizt, mert tudom, hogy ők minőségi munkát végeznek, és náluk mindenképpen jó helyen van a autóm!

Ha még nem hallottatok erről az autószervizről, akkor bátran nézzetek utánuk a https://www.metaautoszerviz.hu oldalon. Itt olvashattok többek között a műhelyben elvégezhető szolgáltatásokról, a díjszabásokról, sőt! Még időpontot foglalni vagy ajánlatot kérni is fogtok tudni a honlapon keresztül! A szerviz maga Budapesten, a tizennyolcadik kerületben található, és hétköznap 08:00 és 17:00 óra között várja az ügyfeleit. A legnépszerűbb szolgáltatások közül most nyáron talán az autóklíma szerelés és karbantartás fut a leginkább. A klímatöltésen túl a klíma tisztítás és a fertőtlenítés is a szolgáltatások részét képezi! A szezonális szolgáltatások közül a téli- és nyárigumi csere is elérhető, valamint lehetőség van gumiabroncs javításra is a műhelyben. És hogy mi szokott még népszerű lenni, amit a Méta Autószervizre bízhatsz? Nos, futómű javítással vagy beállítással kapcsolatban is nyugodtan keresd a srácokat. Utóbbit ráadásul igen korszerű, 3D-s berendezéssel végzik!

És azt tudtad, hogy s Méta Autószerviz youtube csatornával is rendelkezik? Ha kíváncsi vagy rá, ez szintén elérhető a https://www.metaautoszerviz.hu oldalon keresztül. Jó böngészést!