Cégalapítás és a húsipar

A családban mindenki szereti a húst, és gyakran készítünk húsételeket. Az ételek elkészítésénél mindig fontos a friss áru, erre kifejezetten nagy hangsúlyt fektetünk. A városban, ahol élünk, volt egy húsbolt, amit nagyon szerettünk, és ami nemrég sajnos be is zárt. Évek óta tervben van nálunk, hogy belekezdünk egy vállalkozásba, így azt éreztük, hogy ez egy jel lehet részünkre.

Az ötlet már adott ezáltal, a következő fontos kérdés az volt, hogy mi kell a cégalapításhoz. Felkerestünk egy könyvelőt, aki javasolta, hogy látogassuk meg az alábbi székhelyszolgáltatással foglalkozó cég weboldalát: https://szekhelypartner.hu. Amikor tárgyalni kezdtünk arról, hogy mi kell a cégalapításhoz, elsők között szerepelt az, hogy szükség van egy székhelyre. Ennek vonatkozásában nagyon örültünk annak, hogy tudomásunkra jutott ennek a cégnek a létezése, akik székhelyszolgáltatást nyújtanak. Kellemes meglepetés volt, hogy ez a szolgáltatás elérhető Miskolcon is, ahol élünk.

És hogy mit is nyújt a Székhelypartner? Minden küldemény, levél átvétele, iratok őrzése, minden levél szkennelése, minden levél teljes tartalmának továbbítása e-mailben, átvett levelek postázása minden hónapban az ügyfél által megadott címre, hivatalos személyek, ügyfelek fogadása székhelyén, jogszabályok szerinti kényszerintézkedések tűrése, és szükség esetén külön díjért folyamatos, hivatalos iratőrzés külön irattárban. Minden általuk kínált csomaghoz jár plusz ajándék hónap, az egyébként is baráti árak mellett. Ha valakinek érdekes lehet, Újlengyelben a székhelyszolgáltatás iparűzési adó mentes! Kapcsolatba lehet velük lépni írásban, valamint telefonon is.

A cégalapításnál jól jöhet egy ilyen jellegű szolgáltatás, a könyvelés mellett is. Nekünk rendkívül hasznos ötlet volt ez a könyvelőtől, amivel szeretnénk is élni a közeljövőben.