Egy jó laptopra mindenhol szükség van, még a húsiparban is

Az életünk nélkülözhetetlen része a számítógép. Rengeteg márka és modell képviselteti magét a piacon, mindenki a saját igényeinek megfelelően válogat köztük. A számítógép az évek során olyan valamivé vált, ami nélkül már nem is tudnánk létezni. Mindent azon intézünk, Ezen a kis kütyün nézünk filmeket, itt tartjuk a kapcsolatot másokkal. Persze a szórakozáson kívül rengeteg másra is használjuk, ezeken tartjuk a céges dokumentumokat, könyveléseket, programokat, nélkülözhetetlen fájlokat.

Éppen ezért fontos, hogy a munkára használt gépünk mindig a legjobb legyen, mert egy lassú géppel minden folyamatot tovább tart elvégezni, és nem csoda, hogy ideges lesz tőle az ember, ha nem működik megfelelően.

Sajnos egyik nap az én laptopom is elkezdte megmakacsolni magát, pedig mostanában otthonról dolgoztam, így nagyon fontos, hogy a gépem rendben legyen.

Szerencse, hogy van a közelben egy számítógép üzlet, ahol nem csak adás vétellel, hanem javítással is foglalkoznak. A pcmentor az, ami mindig nagyon jó értékeléseket kap. Ez egy olyan szerviz, ahol szerintem mindent meg tudnak csinálni, ami gépekkel kapcsolatos. Már máskor is segítettek, hogyha éppen elromlott az aktuális laptopom, de most ez egészen életbevágó volt, hiszen nem szórakozásra, hanem munkára használtam a gépemet.

A pcmentor ezúttal is kisegített a bajban, sikeresen megszerelték a laptopot, így azt hamar újra munkára is tudtam használni.