Húsiparban is szükség van tintapatronra

A keresztapám, amióta az eszemet tudom hentes, dolgozott, kis hentes boltokban is az évek során, de megfordult nagy húsipari vállalatoknál is, akik a nagyüzemi feldolgozásra álltak rá. Futószalagon mennek a félbe vágott állatok és ő ezen a szalagon dolgozza fel őket. Nem gondolt soha abba bele, hogy ezzel az állatokat bántja, hanem úgy kell minden hentesnek felfognia ezt a szakmát, hogy az emberek élelmezését látják el. Így teljesen más kontextusba kerül, az, hogy mivel is dolgozik. Szerintem ezt a jó hozzáállás, és már nem csak feldolgoznak, hanem félkész termékeket is gyártanak a mostani cégénél. A tavaszi, nyári időszakra pácolt húsokat is előállítanak. Amit csak a grillre kell tenni, nem kell az előre fűszerezéssel bajlódni otthon, hanem késztermékként meg tudja venni.
Ez sok papírmunkával jár, míg minden engedélyeztetés megtörtént. Ki is fogyott a cég tintapatronja. Ezt onnan tudja, hogy az irodai részleg dolgozóival is jó kapcsolatot ápolnak az üzemben dolgozók.

tintapatron

Gyorsan kellett az irodai dolgozóknak pótolniuk a kifogyott tintapatront. De hol is tudnának gyorsan hozzájutni ezekhez, hiszen természetesen tintapatron bárhol kapható, de azt is szem előtt kellett tartaniuk, hogy nem mindegy milyen áron tudják megkapni ezeket a termékeket. Így hát az internetet hívták segítségül és ott kezdtek olyan cég után kutatni, akik a kiszállítást nagyon hamar, akár másnapra is tudják biztosítani, illetve ténylegesen ár kategóriában is megfelelnek. Azt mesélte a keresztapám, hogy nagyon gyorsan sikerült az irodán dolgozó kollégáinak megtalálni a legalkalmasabb céget, nem kellett órákon át keresgélniük. Annyira profi nyomtató-alkatrészeket forgalmazó céget találtak, már önmaguk is meglepődtek, hogy létezik ennyire jól felépített honlap, és ennyire profi cég. Hiszen nem csak a honlapjuk nyerte el a tetszésüket, hanem a cég által forgalmazott termékkínálat is.

Annyi dolguk volt, hogy meg kellett azt nézniük, hogy milyen márkájú is az irodai nyomtató, amelybe tintapatront keresnek, de mivel nem első alkalommal rendelnek, ezért már tudták is, de biztos, ami biztos újra ránéztek. Így a márka 100 % tudatában, hogy jót rendelnek könnyebb dolguk volt. Annyit kellett a cég honlapján keresniük, hogy megkeresik az adott lapfülön a tintapatront, majd ott számos márka és a cég által forgalmazott tintapatronok fel vannak sorolva. A nézelődőknek és leendő vásárlóknak nincs is könnyebb dolguk így választani, hiszen így biztosra tudnak menni, nincs kétség, hogy jót, a nyomtatóba illőt tud rendelni.
Remek áron sikerült nekik rendelni tintapatront, így,- mint később rájöttek- a cég mindig készül a vásárlói számára akcióval, hiszen most is meghatározott darabszám után, legyen szó fekete- fehér és színes patronról arra is érvényes az akciójuk.
Nem is értik, hogy eddig miért nem találtak rá erre a remek cégre, de most már tudják, hogy máshonnan nem is fognak a közeljövőben rendelni, csak tőlük. Nem csak azért, mert remek árakkal dolgoznak, hanem mert a kiszállítást most ingyenes. Szuper, hogy ennyire arra figyel a cég, hogy szuper minőségű termékeket forgalmazzon, de még a kiszállítást is ingyenessé tették. A keresztapám azt mesélte, hogy a rendelés leadása másnapján, már a cégnél, ahol dolgozik, ott volt a termék. Olyan jó minőségben, mint azt megrendelték az irodán dolgozó kollégái. Nem fért ahhoz sem kétsége, hogy a megfelelő tintapatront rendelték meg, de a csere után be is bizonyosodott, hogy a nyomtatóba illő lett megrendelve és kiszállítva.