Húsiparban is szükséges a salgó polc?

A szomszédom egy húsipari cégnél dolgozik, magában a feldolgozó részben. Nekem kicsit életidegen, amikor valaki hentesnek áll, de tudjuk, hogy nélkülük nincs az asztalunkon feldolgozott húskészítmény. Ő élvezi ezt, úgy van vele, hogy ételt teremt az emberek asztalára. Egyébként változatos a munka feltétele, hiszen mindig szezonális terméket állítanak elő, tavaszi- nyári időszakban rámennek a grill husikra, kolbászokra, télen pedig különlegesebb szalámikat, felvágottakat állítanak elő. Így minden évszakban megvan az újabb és újabb kihívás. Ami a kihívásokat illeti, abban most is volt részük, hiszen a raktárukba a főnöksége úgy döntött, a dolgozóira bízza, hogy mekkora, és milyen polcrendszert rendelnek meg. Így a szomszédomék neki láttak és lemérték, hogy hogyan is szeretnék berendezni a raktárt, hogy az a számukra a legjobb helykihasználású legyen. A nyakukba is vették az internetet, hiszen egyikük sem mozgott otthonosan a salgó polcok rendszerében, ezért alaposan utána jártak a témának, mert a legjobbat szerették volna a legjobb áron. Így bukkantra rá arra a remek cégre, melynek a honlapján; rackinglog.hu/termekek/konnyu-polcrendszer/salgo-polc/ mindenre is fény derült.

Ezen a honlapon; rackinglog.hu/termekek/konnyu-polcrendszer/salgo-polc/, nem csak a polcokat találták meg, de bőséges információval lettek gazdagabbak, hogy milyen is egy jó salgó polc. Hiszen innen az információjuk, hogy a kinézet is számít már egy polcnál is, hiszen nincs kiálló csavar már bennük. Így ez nem csak látványban esztétikusabb, de a beakadások is elkerülhetőek lesznek ezáltal. Innen mármint a honlapról tudták meg, hogy ez a fajta salgó polc, mely horganyzott acélból készül mennyire időtálló lesz, ez is egy nagyon fontos szempont, hogy ha az ember polcot választ, hogy mennyi időre vásárolja azt meg, ennél a horganyzott acélnál jobb választás nem is lehet, hiszen ez ténylegesen időtálló darab. Arról nem is beszélve, mivel a szomszédomék számára, nagy teherbírású polcok kellenek, így ez a polcrendszer ténylegesen jó választás, amit fel is tüntetnek az oldalon, hogy maximális teherbírása 130-450 kg, ez polc nagysága válogatja. Ami még nagyon pozitív a cégben és ezt az oldalon is feltüntetik, hogy nagyon rövid időn belül vállalják a polcok kiszállítását olyan 2 – 3 napon belül a helyszínen is tud lenni a megrendelt polc.

Szuper, hogy jó minőségben, rövid szállítási idővel, és nagyon jó áron találtak a szomszédomék salgó polcot. Nem is hitték, hogy ez létezik, hogy kitalálnak valamit, és gyorsan megtalálják. Az árajánlat bekérése is nagyon egyszerűen zajlott, és rövid időn belül meg is kapták az ajánlatot, mely nagyon kedvező volt, így nem is vártak tovább, nem hasonlították tovább össze más ajánlatokkal, mert megtaláltak a legjobbat, így megrendelték a polcrendszert.

Ami be is bizonyosodott a szállításkor, hogy nagyon profi céggel van dolguk. Az oldalukon még azt is megtalálták, hogy gyártói garanciát tudnak biztosítani az általuk forgalmazott polcokra, ez is egy elköteleződése a cégnek, hogy mindent a vásárlóikért, hogy ők biztonságban érezzék a polcrendszert és azt, hogy ha gond támadna vele, akkor legyen kihez fordulniuk. A cég teljes körű szolgáltatást nyújt legyen szó akár felmérésről, gyártásról, és összeszerelésről. Mindent ellátnak ezáltal a megrendelőnek nincs más dolga, csak élvezni a kész polcrendszert, ennél több dolga soha ne legyen egy megrendelőnek, minthogy megtalálja a megfelelő szállítót, és átveszi a kész, összeszerelt terméket.