Húsipari termékek a hentestől, zöldségek-gyümölcsök kis konyhakertből

Sokszor olvasni mindenféle cikkekben, tanulmányokban, hogy kezdjük kinőni a bolygónkat, elképesztő iramú gyorsasággal gyarapszik Földünk lakosságának száma. Ezzel persze egyenes arányban növekedik a fogyasztás és a termelés, hiszen rengeteg élelmiszerre van szükség például. Szüleink, nagyszüleink, régi családi gazdálkodásokban mindent megtermeltek, amit csak tudtak, a föld, az állatok minden élelmet megadtak, amire szükség volt.

Mi már máshogy élünk. Állatokat nem tartunk, így a húsipari termékeket, a tojást az üzletekben, hentesnél szerezzük be. A kertművelés is inkább kedvtelés, hiszen főállás és család mellett kevés idő jut az efféle feladatok ellátására.

Ennek ellenére örömmel tölt el, amikor a borsóleves a saját kertben termett zöldségekből készül, vagy a gyerekek jóízűen majszolják a bokorról leszakított paradicsomot a sonkásszendvics mellé, vagy csak úgy magában. Amatőr vagyok még ezen a területen, de nagyon élvezem a ház körüli és a kerti munkákat. Szeretek a szabadban a levegőn dolgozni nagy örömmel látom, amikor növényeim szép és bőséges terméssel hálálják meg a gondoskodást.

A kertészkedéshez a termékeket gazdaboltban szoktam beszerezni. Mióta elterjedtek a webáruházak, én is többször részesítem előnyben a vásárlás ezen formáját. Gyorsabb és kényelmesebb számomra, mert nem mindig van kedvem kimozdulni, vagy a dugóban tölteni az időmet. Én a www.gazdabolt.hu színvonalas webáruház régi vásárlója vagyok. Innen szoktam beszerezni minden, otthoni és kerti munkához szükséges virágföldet, vetőmagot, szerszámot, de vásároltam már itt nagyobb kerti gépet, fűnyírót és elektromos permetezőt is. Műtrágyák, növényvédők és vitaminok terén nekem legjobban a Genezis termékei váltak be, melyeket itt, ebben az áruházban szintén könnyedén be tudok szerezni. A Genezis műtrágya árak 2021 során valamelyest emelkedtek, itt mindig vannak olyan akciók , melyek érvényesítésével ez fel sem tűnik. A webáruházban található külön akciók menüpont, ahol mindig találhatunk kedvezményes árú termékeket, igen széles körben. Ezen kívül szoktak a kiszállítás árait érintő kedvezmények is lenni.

Számos termékkör, többszáz terméke található meg a webshopban. Nemcsak növénygondozással kapcsolatos árukkal, de bortermeléssel, csirkekeltetéssel, vagy akár kártevők elleni csapdákkal, eszközökkel is állnak a vásárlók rendelkezésére.

Általában már tél vége felé eldöntöm, hogy abban az évben, melyik ágyásban mit szeretnék termeszteni és megtervezem azt is, hogy a kert mely részébe milyen virágok kerüljenek. A vetőmagokat, dughagymákat, földet már ilyenkor be szoktam szeretni, aztán tavasszal a többi szükséges dolgot is, például kerti klumpát, öntözőkannát, kesztyűt is.

A nyár folyamán háromhetente-havonta mindig adok le rendelést a gazdaboltban. Azért szeretem, mert az árak kedvezőek és a választott termékkekkel rövid időn belül, néhány nap alatt mindig megérkezik a futár. Sohasem kellett még reklamálnom, mert kiváló minőségű termékekhez sikerült hozzájutnom, rendkívül kedvező árakon.

Szeretem nagyon ezt az oldalt, mert nemcsak az ügyfélszolgálat segíti a vásárlókat eligazodni a termékek között. Van egy szaktanácsadás jellegű szolgáltatása is a webshopnak. Szakértőktől lehet kérdezni a növénygondozással kapcsolatos bármilyen témában és a már megválaszolt kérdések között is vissza lehet keresni. A kollégáktól kapott válaszok pontosak, gyorsan megérkeznek és nagy szakértelemről tanúskodnak.

Én mindig érdeklődéssel nézem a weboldalra felhelyezett videókat is, ahol hasznos tippeket kaphatunk a kertműveléssel, udvargondozással kapcsolatban. Ilyen például a kártevők elleni harc, a komposztálás vagy zöldségtárolással, de arról is láttam videót, hogy milyen csali kerüljön az egérfogóra.  

A termékek magas minősége változatlan, az árak, például a Genezis műtrágya árak 2021-ben is kedvezőek maradtak a www.gazdabolt.hu webáruházban, mely minden bizonnyal idén és a következő években is így fog maradni.