Húsipari vállalatom fejlesztéséhez kellett acéllemez

Lassan már tíz éve, hogy beindítottam a vállalatom, ami húsfeldolgozáson alapszik. Sertés, marha, és szárnyasok. Nagyjából minden fajta hússal foglalkozunk, és el is jött a fejlődés ideje. Több megrendelésünk akadt, mint amennyit az üzemünk elbírt volna, így ez egy sürgősen szükséges lépés volt. Az új üzem építését a létező leggazdaságosabb alapanyagokból szerettük volna megoldani, így felvettük a kapcsolatot az Acélpartnerrel.

Ez a cég 1999-ben alapult, Budapest X. kerületében, és a fő tevékenységükbe tartozik többek között a melegen hengerelt lemezek cnc lángvágása, illetve cnc plazmavágása, továbbá élletöréssel foglalkoznak, valamint végeznek felülettisztítást is. Ezt szemcseszórással teszik, amely azt takarja, hogy kézi köszörűvel megtisztítják az alkatrészeket, majd a vágási nyomoktól, valamint a korróziótól szemcseszóró berendezéssel tisztítják, így egy esztétikus felületet létrehozva. Ezt 1.600×12.500×360 mm-es méretben végzik maximum a berendezésük kapacitása szerint. Valamint acélszerkezetek gyártásával foglalkoznak még, lemezlakatos munkát is végeznek, cnc gépi forgácsolást, és foglalkoznak még a lemezek értékesítésével is, tehát acél kereskedelemmel.

A vállalkozás 2002 óta működtet ISO 9001-es szabvány szerint akkreditált minőségirányítási rendszert, a lemezkészletüket pedig folyamatosan 2000 tonna felett tartják, hogy gyorsan tudják a megrendeléseket teljesíteni. Ezeken felül kereskedésre is van módjuk, nekünk pedig most pont ez kellett, hogy megvásárolhassuk az üzemhez szüséges alapanyagokat. Az acéllemez ár, vagy az árkategória számunkra ismeretlen volt, de a céggel való egyeztetés után már tudtuk, hogy a legjobb döntést hoztuk. Acéllemezeket felhasználni az építéshez a létező legjobb döntésnek bizonyult. Az oldalon meg is kerestük azt a menüpontot, ahol válogathatunk az elérhető lemezek között.

Bár az acéllemez árak nem voltak itt feltüntetve, a kapcsolattartó kollégákkal gyorsan tudtunk egyeztetni. Ezen az oldalon 4 féle minőségben voltak kategorizálva a termékek, ezek közül mi az elsőt választottuk. Ebben nagy segítségünkre volt, hogy minden adat meg volt adva, amire csak szükségünk lehet. Természetesen ezeket a lemezeket is lehet kérni feldolgozva, ahogy mi is tettük. Nagyon elégedettek voltunk azzal a szolgáltatással, amit ettől a cégtől kaptunk. Az építés már javában zajlik, az acéllemez ár pedig itt elég kedvező volt. Így jöttünk ki ebből a fejlesztésből a legjobban, hála az Acélpartner minőségi munkájának!