Húst ugyan nem, de rengeteg mást nyomtatnak a Color Nyomdánál

Noha több ismerősöm is dolgozott már a húsiparban, különböző pozíciókban – többen a gyártósoron is, mások irodán –, valamiért van bennem ellenállás azzal kapcsolatban, hogy részleteiben mögé láthassak, mi történik ebben az iparágban. Már amikor néha-néha belefutok egy-egy videóba, ami kíméletlenül mutatja a valóságot, akkor is hihetetlen rossz érzés fog el – erre szokták mondani bizonyos családtagjaim meg ezek az ismerősök, hogy túlságosan komolyan veszem a dolgokat. Pedig szerintem nem, és érdemes lenne minél többet gondolkoznunk és beszélgetnünk arról, hogy milyen etikai dilemmákat vet fel a húsipar működése, arról nem is beszélve, hogy a környezetünkre már most milyen hatással van energiaigénye miatt. Szóval kettősség van bennem, mert foglalkoztat is a téma, de valójában elborzaszt, pedig fogyasztok húst.

Inkább áteveznék egy számomra kényelmesebb témához, ami nem más, mint a Tekercses címke nyomtatás – Nyomdai termékek | Color Nyomda a tuti választás, ha erre van szükséged! Én sok kreatív projektbe vágok bele itthon, hobbiszinten, így időről időre elkerülhetetlen, hogy egy nyomda szolgáltatásait vegyem igénybe a kézműves ellátó mellett. Szerencsére a Tekercses címke nyomtatás – Nyomdai termékek | Color Nyomda tekintetében csak pozitív tapasztalatokról tudok beszámolni, kis túlzással az életem mentették meg, amikor rátaláltam az online felületükre. A colornyomda.hu-n ugyanis mindent nagyon kényelmesen tudok elintézni, ráadásul kisebb és nagyobb mennyiségben is meg tudok rendelni bizonyos termékeket. A felhozatal egyébként egészen elképesztő náluk, a sokak által ismert, jellemző nyomdatermékeken felül számos reklámanyagként funkcionáló és egészen különleges dolgokkal is találkozhatunk náluk, természetesen személyre szabva, maximálisan az elképzelésünkhöz igazítva a kivitelezést.

Az egyik barátnőm ajánlotta a figyelmembe a Color Nyomdát, mert a vállalkozása indulásánál itt csináltatta a reklámanyagokat, és nagyon elégedett volt a végeredménnyel. Először vacilláltam azon, hogy az én kis hobbi jellegű projektjeimhez érdemes-e megkeresnem egy ilyen profi céget, de aztán a weboldaluk meggyőzött arról, hogy mindenképp tennem kéne velük egy próbát. Ezt pedig nem bántam meg, a minőség ezen a megfizethető áron ráadásul szinte ajándék! Márpedig a profi munkához miért ne ragaszkodnék akkor is, ha ez éppen csak egy Tekercses címke nyomtatás – Nyomdai termékek | Color Nyomda szakértelem tagadhatatlan persze, bármilyen feladat elé állítsuk is őket. Szívből ajánlom őket tehát minden olyan projekthez, amely a weboldalukon elérhető szolgáltatásokkal, termékekkel megoldható – forduljatok hozzájuk bizalommal.