Így lett a disznóvágásból női cipő vásárlás

Mint minden évben, idén is megrendeztük a gyerekkori barátaimmal, a hagyománynak számító disznóvágást. Ez számunkra az egyik legjobban várt esemény az évben. Ilyenkor kiszakadunk a fővásrosi rohanásból, visszatérünk a vidéki nyugalomba Peti barátom szüleihez, és megpróbálunk jobb kolbászt készíteni, mint amilyen a tavalyi volt.

Bár számunkra ez egy óriási esemény, a feleségeink számára már annyira nem az. Eleinte visszajártak velünk ilyenkor vidékre, és besegítettek a disznóvágás során, de az elmúlt három év gyakorlata azt mutatja, hogy ők ilyenkor inkább összefognak, és plázáznak Budapesten. Mi pálinkázhatunk a faluban, ők költhetik a pénzt Pesten. Mindenki nyer.

Így volt ez idén is. Én összecuccoltam, felvettem Ricsit és Rolit, és elindultunk vidékre, amíg a lányok női cipő vásárlásba kezdtek a közeli plázában. Mi nagyon sikeres napot zártunk, de a kedves párjaink ezt már nem mondhatták el magukról. Minden boltban jártak, de nem találták meg a tökéletes lábbelit. Azonban az ígéret szép szó, és én megígértem a kedvesemnek, hogy vehet egy új cipőt, ha én disznóvágáson tölthetem a napot. Így este megnyitottuk a világ legnagyobb plázáját: az internetet.

Én már teljesen leszoktam a bolti vásárlásról, amit lehet online oldok meg, így a cipő vásárlást is. Bár a női cipő vásárláshoz nem értek, biztos voltam benne, hogy a feleségem megtalálja majd a tökéletes választást ott, ahonnan én is rendelni szoktam. Így megnyitottam a cipomarket.hu-t, és elnavigáltam arra az oldalra, ahol a következő néhány órás válogatás kezdetét vehette.

női cipő

Imádom ezt az oldalt, évek óta innen rendelem a cipőimet. A cég az elsők között kezdte a cipők online forgalmazását, és alapításuk óta széles kínálatot mutatnak fel a webáruházukban. Mindig megtalálom a tökéletes lábbelit, ráadásul nagyon jó áron. Bár velem nincs nehéz dolga egy cipőkkel foglalkozó webshopnak, könnyen választok.

Női cipők esetén már más a kérdés, ugyanis a feleségem példáját alapul véve két véglet létezik. Vagy egyáltalán nem talál cipőt magának, és egyik sem tetszik, vagy az összeset magának akarja, és nem tud dönteni. Talán jól mutatja a cipomarket.hu választékának nagyságát és minőségét az, hogy most nem tudott döntést hozni a kedvesem. Az összes cipő nagyon tetszett neki, ráadásul annyi márkát vonultat fel a webshop, hogy valóban nehéz lehet nem megvenni mindet. Talán riasztó tényező lehetne a cipők ára, de ebben az esetben ez sem volt befolyásoló tényező, mert ezen az oldalon nagyon kedvezményesen lehet beszerezni nagyon jó cipőket.

Két-három órányi alapos válogatás után sikerült eldönteni, hogy milyen márkájú lesz a cipő. Ezzel kicsit szűkítettük a listát, az oldalon található szűrő segítségével. Árkategóriát is választottunk, vagyis helyesebben fogalmazva választottam. Így viszonylag gyorsan sikerült megtalálni azt a női cipőt, ami igazán boldoggá tenné a feleségem. Láttam a csillogást a szemében, így tudtam, hogy már tehetem is kosárba.

Ettől a pillanattól kezdve már nagyon egyszerű a vásárlás folyamata. Vagy egy gyors regisztrációra van szükség, vagy belépésre egy már meglévő fiókba. Nekem volt már regisztrációm a webshopnál, így beléptem, majd szállítási és fizetési módot választottunk. Házhoz kértük a terméket, utánvéttel, így igazából végeztünk is.

Bár a kedvesem az egész napját a plázában töltötte a lányokkal női cipőt kutatva, a tökéletes darabot azon az oldalon találta meg, amit én mutattam neki. Igazán büszke voltam magamra! Ez akkor vált igazán valóságossá, amikor a futár megérkezett, ráadásul rekordgyorsasággal, már másnap.

A feleségem igazán boldog az új lábbelijével, ami egyébként kifejezetten jól is áll neki.

Ahogy közeledik a tavasz, lassan én is belekezdek a cipőválogatásba, és biztos, hogy innen rendelek majd.