Jól sikerült munka után, új lett a fürdőszoba

Az egyik barátnőm férje saját autószerelő műhelyt üzemeltet, aminek különlegessége, hogy nem csak hagyományos személyautókat szerelnek, hanem például kis és nagy teherautókat is, de még luxus- és sportautókkal is foglalkoznak. Nemrég beérkezett hozzájuk egy jó nagy munka, ugyanis egy húsipari üzem felkérte őket, hogy a teljes autóflottát nézzék át, vizsgálják meg a teherautókat és ha szükséges, akkor a javítási munkálatokat is végezzék el. Ez 20 darab óriási teherautót jelentett, amiknek az alapos és szakszerű átvizsgálása mellett nem tudtak más projektet elvállalni. De egy új tapasztalattal gazdagodtak, mert korábban még sosem jártam húsüzemben, de megállapították, hogy nagyon tiszta helyről van szó és nem úgy néz ki, mint egy kivégző terem.

Na de a lényeg: mivel anyagilag jövedelmező volt a munka, így úgy döntöttek a barátnőmmel, hogy felújítják a házukat, és a fürdőszobával kezdtek. A barátnőm nagyon belelendült és nagyon gyorsan sikerült kiválasztania egy csodaszép csempét. Amiről kiderült, hogy konyhába való. Ezért le is mondott róla és így a konyhai csempe helyett fürdőszoba csempét választott. Ehhez segítségül hívta az internetet is és így találta meg a furdoszobaotletek.hu weboldalát is. Azt mondta, hogy ez egy olyan oldal, ahol rengeteg hasznos ötlet és tipp van a fürdőszobák berendezéséhez kapcsolódóan, és nagyon jól lehet inspirálódni is, mert a honlap tele van képekkel, álomszép fürdőszobákról.

Talált egy cikket is, ami kifejezetten a fürdőszoba csempékről szól, és innen vette az ötletet, hogy annyit rendeljenek, hogy maradjon belőle pluszban, mert ha esetleg eltörne egy, akkor jó ha van kéznél egy másik.

A fürdőszoba hamar elkészült és nagyon szép lett.