Lemondanál a húsfogyasztásról?

Szinte már a kultúránk részét képezi a húsfogyasztás, és nagyon szeretjük is ezeket az ételeket, ezért sokak számára már szinte elképzelhetetlen né vált, hogy megoldja az étkezését hús nélkül. Azonban nagyon sokan vannak azok az emberek is, akik áttérnek a hús fogyasztásáról a vegetáriánus étrendre. Ennek több oka is lehet. Sokan úgy gondolják, és több kutatás is készült már arról, hogy sokkal egészségesebb tud lenni egy húsmentes étkezés, mint a mai nap hagyományosnak tekinthető étkezés. Még dokumentumfilm is készült arról, hogy egyes betegségek esetén a húsmentes táplálkozás meggyógyíthatja a beteget. Viszont nyilván ezeket nem szabad készpénznek venni, de ki lehet próbálni ezt a fajta étkezést is.

Azonban nagyon figyelni kell arra, hogy megfelelően össze legyen rakva ez az étrend, hiszen vannak bizonyos vitaminok, nyomelemek és ásványi anyagok, amiket a hússal együtt szoktunk bevinni a szervezetünkbe, és meg kell találni ezeknek a zöldség és gyümölcs alternatíváját. Amennyiben erre nem figyelünk, és csak random az internetről vett információk alapján készítjük el a vegetáriánus étrendünket, akkor bizony sokkal károsabb lehet a szervezetünk számára ez a fajta étkezés.

Éppen ezért, ha úgy döntünk, hogy belevágunk egy húsmentes étkezésbe, akkor szakember véleményét, illetve tanácsait mindenképp kérjük ki. Hiszen lehetséges, hogy az egészségünk érdekében kezdtünk el így étkezni, de amennyiben nem vagyunk elég alaposak és tudatosak, akkor a visszájára is elsülhet az egész dolog. Ezért figyeljünk az egészségünkre és tájékozódjunk mindenről mielőtt nekivágunk egy ilyen drasztikus váltásnak.

Bármiről is legyen szó, én mindig alaposan utána szoktam járni a dolgoknak. Éppen ezért a munkámban is nagyon alapos szoktam lenni és az apró részletekre is ügyelek. Ezért, amikor igénybe veszek egy szolgáltatást, akkor ugyanezt várom el. Hiszen úgy vagyok vele, hogyha én ezt meg tudom tenni a saját munkámban, akkor más is meg tudja tenni ugyanezt. Főleg, ha még fel is árazza a munkáját, akkor mindenképp érdemes lehet alapos munkát végezni. Amikor portré fotózás miatt kerestem fotóst, akkor nem volt egyszerű dolgom.

Budapesten nagyon sok fotós található, és közülük kiválasztani a legjobbat a legjobb ár érték aránnyal nem volt kis feladat. Viszont a végeredményért mindenképp megérte. Nemcsak a szép képek miatt, hanem azért is, mert egy olyan lelkiismeretes és jó szakembert ismertem meg Szoboszlai Kriszti személyében, akihez mindig bátran fogok fordulni, ha fotózásra van szükségem. És nem csak én, hanem minden ismerősöm most már. Ugyanis, ha sikerül találnom egy ilyen szakembert, akkor neki a hírét mindig örömmel viszem a barátaim és ismerőseim körébe. Mert mindenki szereti és keresi a jó szolgáltatást. Ha nekem sikerül megtalálnom, akkor miért ne osztanám ezt másnak. Az ilyen fajta reklám egyébként segítség a szolgáltatást nyújtó személynek is, hiszen az ajánlás az egyik legjobb referencia.

Ha portré fotózásra lenne szükséged, akkor Szoboszlai Kriszti honlapján nagyon sok információt megtudhatsz magáról a fotózásról, a fotózás menetéről, referencia képeket is láthatsz, illetve véleményeket is olvashatsz róla. Azonban nem csak portréfotózás miatt lehet őt keresni. Többfajta fotózást is vállal, ilyen például kismama fotózás, művészi, glamour, gyermek, családi, Fine art gyermek/ felnőtt és az élmény fotózás. Mint látható, többfajta szolgáltatás közül is lehet választani attól függően, hogy épp mire van szükségünk.

Szoboszlai Kriszti a gyerekekkel is nagyon könnyen megtalálja a közös hangot, ezért nem kell attól félni, hogy esetleg a gyermek fotózások eredménye nem lesz olyan, mint amire számítanál.

Illetve nem csak a gyerekekkel, de a felnőttekkel is nagyon könnyen szót ért, és a visszajelzések alapján a fotózások mindig jó hangulatúak szoktak lenni, illetve a végeredmény az tényleg magáért beszél. A weboldalon található referencia képekből és nagyon jól látható az az egyedi stílus, a minőségi munka és a szakmai hozzáértés. Próbálja mindenkinek a legelőnyösebb oldalát megtalálni és olyan képeket készíteni, amivel az ügyfele elégedett lehet. Ez a fajta hozzáállás és gondolkodásmód számomra nagyon szimpatikus, és amikor fotóst kerestem, akkor ez volt az egyik kritérium, amit szerettem volna, ha meg is valósul. Szoboszlai Krisztivel szerintem nem igazán lehet mellényúlni, bármilyen fotózásra is legyen szükséged. Hiszen mindig lelkiismeretesen dolgozik, alapos, és a munkájából a lehető legjobbat szeretné kihozni.

Ezt mi sem mutatja jobban, mint az, hogy egy díjat is nyert már. A Portrait Master Award díjat sikerült elnyernie, ami szerintem egy nagyszerű visszajelzés is lehet a számára, hogy a képek, amiket készít valóban jók és szakmai szemmel nézve is kiemelkedők.

Amennyiben meg szeretnéd mit tapasztalni ezt a fajta profizmust és a lehető legjobb képeket szeretnéd elkészíttetni magadról vagy a gyerekedről, esetleg családodról, akkor mindenképp érdemes lehet első körben megnézni a honlapját, majd, ha tetszik amit ott látsz, akkor mindenképp vedd fel vele a kapcsolatot. Hiszen neves fotósként a naptára hamar betelik, ezért nem árt időben bejelentkezni hozzá.

Hogyan zajlik a fotózás menete?

Először átbeszélitek a koncepciót, ami már az időpontfoglaláskor meg is tud történni. A koncepció átbeszélése után már lesz egy elképzelésed arról, hogy hogyan szeretnél kinézni, milyen hajat szeretnél magadnak, illetve milyen sminket. Ezeket elkészítheted saját magadnak is, illetve szakember segítségét is kérheted. Ha nem ismersz profi sminkeseket, akkor sincsen semmi baj, mert nagyon szívesen ad ajánlást is neked. Ha ezekkel megvagy, akkor jöhet a ruha, illetve a kiegészítők. Egy fotózás alkalmával több stílust is ajánlott keverni, ami azt jelenti, hogy egy fotózásba több ruha szett is belefér. Ha nincsenek megfelelő kiegészítőid, akkor a helyszínen is tud adni neked, emiatt nem kell aggódnod vagy külön vásárolnod.

Szoboszlai Krisztinél stúdió, illetve szabadtéri fotózást is lehet kérni. Miután elkészültek a fotók, a nyers képek közük kiválaszthatod a neked legjobban tetszőket, és már csak ezeket fogja szerkeszteni, illetve digitálisan elküldi neked 3-4 héten belül.

Amennyiben ajándékutalványt szeretnél vásárolni a szeretteidnek, akkor erre is van lehetőség. Ha szívesen ajándékoznál élményt, akkor az ajándékutalványt digitálisan vagy postai úton is kérheted. Többfajta csomag közül is választhatsz: alap/ exkluzív/ VIP/ MIX. Hogy mit tartalmaznak ezek a csomagok, és mi a különbség közöttük, arról a honlapján részletes tájékoztatást találhatsz. Azonban a sima fotózásnál is ugyanezen csomagok közül tudsz választani, ezért mindenképp érdemes lehet megnézni, mit tartalmaznak az egyes csomagok.

Ha érdekel a fotózás és szívesen olvasol ebben a témában, akkor a figyelmedbe ajánlom a blog oldalát is. Itt nagyon sok érdekes és aktualitást tartalmazó cikk elolvasható. Ha érdekelnek, less bele ezekbe is!

Készüljenek rólad is olyan fotók, amikre örömmel nézel rá minden egyes alkalommal. Szoboszlai Krisztinél nem csak a képek lesznek eszméletlenek, de a fotózás is egy felejthetetlen élmény lesz.

Ha szeretnél egy jó fotózást, akkor keresd őt bizalommal!