Megcsináltuk! Első osztályú hús a keresőoldalak első lapján!

Mond neked valamit az online marketing tanácsadás és kivitelezés? Nekem sem mondott sokat, mikor belevágtunk az üzletbe. Úgy gondoltam, hogy csak nem lehet olyan nehéz húsokat eladni, és a marketingbe is hamar beletanul az ember, hiszen facebook posztokat gyártani bárki tud.

Online marketing tanácsadás és kivitelezés
Online marketing tanácsadás és kivitelezés

Nem gondoltam volna, hogy a húsiparban is olyan nagy a verseny, mint a mindenkori piac minden más részén. Mint kiderült, hazánkban több húsipari gyár, üzem és még annál is több termék létezik, amik mellett egy újonnan nyitott húsipari egység nem nagyon rúghatott labdába. Hiába egy frappáns név, jó termékek, nem vált ismertté a termékünk, mivel nem foglalkoztunk eleget a marketinggel.

A keresobenelso.hu oldal által nyújtott online marketing tanácsadás és kivitelezés segített abban, hogy a nevünk ismertté váljon a rengeteg hasonló cég között, és az eleinte maroknyi vevőnkből több ezer vásárlónk legyen.

Mindig azt hittem, hogy az online marketing egyszerű, hogy bárki lehet marketinges, ha elolvas egy pár erről szóló hírlevelet és megnéz néhány YouTube videót. Hamar rá kellett jönnöm, hogy ez nem így megy.

A közösségi oldalakon a hirdetések sok embert értek el, de senki nem vásárolt, nem voltak igazi potenciális vásárlók, nem sikerült a célcsoportunkra lőni, és emiatt csak költöttük a súlyos pénzeket; feleslegesen.

Mikor már egy éves volt a cég és még mindig nem sikerült növekedést és komolyabb bevételeket produkálni, úgy döntöttem, hogy felkeresem a www.keresobenelso.hu oldalt.

Egy másik vállalkozó barátom ajánlott, neki kevesebb, mint egy év alatt segítettek abban, hogy a vállalkozása a legnépszerűbb keresők első oldalára kerüljön a rájuk legjellemzőbb kulcsszavakra keresve.

Mielőtt kapcsolatba kerültem volna a www.keresobenelso.hu oldallal, nem is tudtam, mik azok a kulcsszavak és hogyan kell elképzelni ezt az egész keresőoptimalizálás dolgot. Szerencse, hogy végül beadtam a derekamat és regisztráltam egy online marketing konzultációra.

A konzultáció során átbeszéltük, hogy mi a baj a marketingünkkel, hogy hol kellene változtatni, mit kellene tennem annak érdekében, hogy elérjem az üzleti és vállalati céljaimat.

És így kötöttem ki a keresők első oldalán. Az online marketing tanácsadás és kivitelezés vége az lett, hogy a cég számos szolgáltatása közül végül a linképítést, keresőoptimalizálást és szövegírást választottam.

Megígérték itt, hogy egy év alatt a keresők első lapjára jut a cégünk honlapja, és ezt az ígéretet sikeresen be is tartották. A cégünk szerepel a találati lista első oldalán és sosem volt még ennyi vevőnk, mint mostanában.

A keresobenelso.hu oldalon több elégedett ügyfél véleménye is olvasható, jó érzés, hogy én is egy vagyok már közülük.

nagyon jó a céggel együtt dolgozni, mert könnyen szót lehet érteni velük, új megoldásokkal rukkolnak elő, és nem csak a linképítéssel segítettek, hanem a hirdetéseimet is ráncba szedtük együtt. A tartalomgyártástól kezdve a hirdetésekig, a keresőoptimalizálásig, kulcsszó kutatásig mindent rájuk ehet bízni. Rengeteg kis -, közép-, és nagyvállalkozással dolgoztak már együtt, a kisujjukban van annak a receptje, hogy hogyan futtassunk fel egy vállalkozást, akár a 0-ról építve.

Nagyon hálás vagyok a munkájukért, mert a segítségükkel sikerült elérni azt a bevételt, amit célul kitűztünk magunknak. A cég szekere egyre jobban megy, kezdik a versenytársaink is érezni a jelenlétünket a piacon. Úgy érzem, hogy mielőtt a keresobenelso.hu csapatával kezdtem volna együttműködni, egy jó nagy lépéssel mindig le voltunk maradva a piactól, de most, az ismertségünknek hála fel tudjuk venni a verseny a nagyokkal, azokkal a cégekkel, akik már egy jó ideje benne vannak a szakmában.

Nem bántam meg, hogy ezzel a céggel kezdtem együtt dolgozni, az online marketing tanácsadás és kivitelezés, amit annyira nem akartam az elején, bőven kifizetődött, a csodás marketingnek köszönhetően nőtt a bevételünk és visszahozta a marketingbe befektetett pénzt a cég. Innen már nincs megállás, egyre nagyobbak leszünk, természetesen a keresobenelso.hu szakmai támogatásával.