Mi a fontosabb egy esküvőn? A húsminőség vagy a vicces képek?

Minden pár igyekszik, hogy a násznépet a legjobban ellássa: legyen szó a hagyományos rántott húsos esküvőről vagy különleges, egyszer-az-életben jellegű ételekről. Természetes, hogy az ember rendkívül jó minőségű húsételekkel készül az esküvőjére. És ez így is van jól. De amikor visszaemlékezünk egy előző esküvőre, mi az, ami igazán megmarad bennünk? Az ételek minősége? A dekoráció?

Legtöbbünknek inkább a szórakozás része marad meg. A profi fotós mellett egyre inkább divattá válik egy új, interaktív rendszer használata, a szelfi gépé. Arra van mindössze szükség, hogy egy fotósarkot állítsunk fel az eseményen. A fotósarok ötletek közül a szelfi gépé a legegyszerűbb: a vendégek maguk lehetnek a fényképeszek és egy érintőképernyővel és választható hátterekkel vicces és őrült képeket is készíthetnek, amelyeket rögtön ki is nyomtat a készülék. Azzal sem kell bajlódni, hogy az ember maga vegye meg, szállítsa el, állítsa be: a profi cégek, mindezt megteszik és amellett, hogy mindent üzemkész állapotba helyeznek, egy munkatársuk ott is marad, hogy minden a legnagyobb rendben menjen: ezt ígéri a selfiegep.hu csapata a honlapjukon, akikre egy barátom hívta fel a figyelmem. Minden, amit fentebb elmondtam, tökéletesen igaz a selfiegep.hu-nál bérelhető gépre, illetve szolgáltatásra egyaránt.

Maga a gép egyébként 4-6-8 órára vehető bérbe, az összeg pedig a bérlés idejének a függvénye, de érdemes megnézni a weboldalukat.

Ha a fotósarok ötletek kérdésköre előkerül, a szelfi gép (akár fotófallal) nagyszerű választás lehet, ha igazán újszerűvé, emlékezetessé akarjuk tenni a saját vagy egy ismerős nagy napját, hogy a vendégsereg az ifjú pár nélkül is el tudja foglalni magát egy időre.

fotósarok