Mi jó a babának fogzásra?

Amikor megkérdezik tőlem, hogy miért is vagyok vega, legtöbbször azt mondom, hogy próbálj meg ledolgozni 10 évet a húsiparban. Hidd el, sok mindenről egész más lenne a véleményed.

Nálunk a család is teljesen vegetáriánus étkezést folytat. A férjemmel már így ismerkedtünk meg, a gyereket pedig így neveljük. Természetesen nem lesz neki tilos a hús fogyasztása, sőt, szeretném is, hogy ha eléri azt a kort majd megkóstolja és eldöntse, hogy miként étkezik tovább.

Azonban ez még messze van, hiszen a kicsi még lágy állagú dolgokon él. Az egyedüli úgymond “kemény” dolog, amit a szájába vesz az a csodás kis rágóka, amit veszünk a babának fogzásra.

Ezt az imaginebaby.hu-ról rendeltük és mi is, valamint kisgyerekünk is teljesen oda van érte. Ez egy maki alakú színes rágóka, ami nagyon jó a babának fogzásra, hiszen masszírozza az ínyét és segít a fájdalom enyhítésében.

Szeretem mert BPA mentes és nagyon könnyen tisztítható. Mosogatógépbe is berakható, vagy a sterilizálóval is könnyen fertőtleníthetem.

Puha és kíméletes, valamint jó a fogása. Nem jelent fulladásveszélyt és a gyerek motorikus képességeit is fejleszti.

Hihetetlenül jó barátok lettek és mindig mindenhol ott kell velünk legyen a maki barát. Három hónapos kortól egészen hároméves korig ajánlják, így biztos vagyok benne, hogy még jó sokáig velünk is marad.

Minden anyukának ajánlom egy ilyen beszerzését, de csak is az imaginebaby.hu-ról!