Mindig mindenből próbálom kihozni a legjobbat

Az az életemnek a vezérelve, hogy a lehető legtöbb helyzetben próbáljak meg tudatos lenni. Lehet szó itt akár húsfogyasztásról, de akár a gyógyításról is, ha a családomról van szó leginkább. Tudom, hogy a túlzásba vitt húsfogyasztás nem tesz jót az egészségnek. Éppen ezért minden héten próbálok beiktatni olyan napokat, mikor húsmentes ételeket főzök. A családom ezt az újítást eleinte ferde szemmel nézte, de mára belátták, hogy ez az ő érdekeiket is szolgálja. Bár sajnos sosem tudnék teljesen húsmentesen étkezni, igyekszem ebből a helyzetből is a lehető legtöbbet kihozni. Gondolok itt arra, hogy azt a húst, amit a családom elé teszek le végül az asztalra, olyan helyről szerezzem be, ami visszakövethető, és nem tartalmaz olyan anyagokat, ami árt az egészségnek. Éppen ezért tartunk otthon csirkéket és nyulakat, ami a táplálkozásunk alapját jelenti. Sajnos láttam már olyan videókat, ahol hormonokkal és különböző anyagokkal napok alatt felhizlalják szerencsétlen csirkéket, akik aztán a hirtelen növekedéstől nem is tudnak lábra állni. Az itthon tartott csibék esetében nem kell ettől tartani, nagyon szabadon élnek egész életükben.

De ez a tudatosság nem csak a húsfogyasztás terén jellemez engem, hanem az élet más területén is. Sokáig küzdöttem depresszióval és hangulatingadozásokkal, aminek a mai napig nem tudjuk az okát. Egyszerűen nem tudtunk már mit bevetni, hogy javuljon az általános mentális állapotom, már – már odáig jutottunk, hogy hangulatjavítókat akartak nekem felírni. Itt azonban azt mondtam, hogy állj, és inkább az alternatív gyógyászat felé irányítottam a figyelmem. Ekkor találtam rá a https://www.nepalitermekek.com/ oldalára, ahol azokat az eszközöket árulják, amik nekem végül segítettek kimászni a gödörből. Sok – sok kézzel készített terméket lehet itt találni, amik mind nagyon szépek és hasznosak is. Ami nekem leginkább a segítségemre volt, az a hangtál volt, ennek az eszköznek számos nagyon pozitív hatása van. Többek között használják gyógyításra és szimpla hangulatjavításra is.

A hangtálaknak van egy olyan különleges tulajdonságuk, hogy amikor megszólaltatjuk őket, akkor rezgéseket bocsátanak ki. Tudni kell, hogy ha az emberi test egészséges, akkor van egy adott rezgésszám, amin működik. Ha beteg, akkor ez lecsökken, és a hangtál képes arra, hogy ezt a rezgésszámot visszahozza az egészséges szintre. Éppen ezért az ember általános kedélyét is növeli, mert nem csak jó rezgéseket bocsát ki, hanem a hangja is igen szép. Ezért használják ezeket az eszközöket nem csak gyógyításra, hanem relaxációhoz és szimplán örömzenéléshez is. Tudni kell, hogy a https://www.nepalitermekek.com/ által forgalmazott hangtálak mind egyediek és kézzel készítettek. Biztosak lehetünk abban, hogy nem találunk még egy ugyanolyan eszközt, mint amit innen rendelünk, hiszen nincs belőlük két egyforma. Továbbá az oldalon azt is lehet olvasni, hogy ezek a termékek meg is lettek áldva Nepálban egy magas rangú rinpoche által, ami szerintem még hozzá is tesz ezeknek az értékéhez.

Sosem gondoltam volna, hogy az alapvetően komolyan tűnő problémáimra ilyen típusú megoldást fogok találni. Biztos voltam abban, hogy nem fogom megúszni a gyógyszereket, de nagyon örülök, hogy végül így alakult, és nem kellett mérgeznem a testemet. Ez az eset is bizonyította számomra, hogy a tudatosság igen is nagyon fontos az élet minden területén, sokszor jó, ha azokhoz a megoldásokhoz nyúlunk, amit eleink használtak.