Motorral a húsipari gyárba, csak így érdemes közlekedni nyáron

Nagyon szeretem az autómat, de tekintve, hogy egyedül járok dolgozni, gyakran gondolom, hogy pazarlás, üzemanyag szempontjából és hely szempontjából is. Éppen ezért, ahogy elég jó idő van ahhoz, hogy ne fagyjak rá a motorra, egyből be is szoktam üzemelni, hogy azzal járhassak munkába. Persze sokan szeretik azért a motort, mert kicsi, és gyors, de a családban volt elég motoros baleset (szerencsére egyik sem halálos) ahhoz, hogy ne kezeljem úgy a közutakat, mint a versenypályát.

De fontos, hogy a motor rendesen karban legyen tartva télen és nyáron is, éppen ezért nem érdemes az alkatrészein, de különösen a gumijain spórolni. Hiszen a megfelelő motorgumi, és annak megfelelő tapadása az, ami működésben tartja a motort és megakadályozza, hogy kisúrlódj az útról.

Épp ezért választom a motorgumimat megfelelő körültekintéssel, a lehető legjobb helyről. Olyan forgalmazót szoktam keresni, akik nem kérik el a fél májamat a motorgumikért, de egyértelmű, hogy minőségi motorgumit árulnak. Ezt pedig a motortire.hu webshopjában találtam meg, és már lassan három éve folyamatosan tőlük rendelem a motorgumi pótlásomat.

A webshop felülete amúgy rendkívül egyszerű, és úgy kereshetsz rajta, ahogy az neked a legkényelmesebb. Ha nagyon pontosan szeretnél, mindenféle nézelődés nélkül, kereshetsz pontos méret alapján, vagy kereshetsz márka és kategória alapján. Érdemes évente többször benézni hozzájuk, hiszen mindig vannak akcióik, amire jó lecsapni.

Persze, ha előbb inkább azt szeretnéd megtudni, pontosan hogyan és miként működik a műhelyük (mert szerelést is vállalnak nem csak értékesítést), akkor látogass el a YouTube csatornájukra, nagyon érdekes tartalmakat töltenek fel.

Én csak ajánlani tudom a motortire.hu-t ha motorgumi vásárlásra adnád a fejed.