Nem csak a fagyasztóban fontos a hideg levegő

A húspult és a mirelitek őrzőjeként tevékenykedek a mindennapokban

Áruházi eladóként dolgozom, ráadásul az élelmiszeripar területén, így a munkám során már megszoktam, hogy a boltban nem egyenletes a hőmérséklet. A leghidegebb mindig a mirelit áruknál és a húspultnál szokott lenni. A kollégák általában fáznak, ha ezeken a területeken kell dolgozniuk. Én viszont jól bírom a hideget, sőt, élvezem is, hogy lehet kicsit hűsölni az áruk mellett. Ezért hogy, hogy nem, de valahogy mindig úgy alakul, hogy én nyerem meg a húsokat. A legtöbbször én vagyok beosztva a húspult mögé, de ha pakolni kell a húsok vagy a mirelitek háza táján, azt is előszeretettel bízzák rám a kollégák. Bizony, ezt dobta a gép, így is mondhatjuk. De nem panaszkodom, sőt – szeretek a hűsben dolgozni.

Nemrég még az is felmerült bennem, hogy az otthonomban is állandósítani lehetne ezt a jó hideg levegőt. Otthon ugyanis elég meleg a lakás, nyáron csak ventilátorral lehet átvészelni a forróságot valahogy. Szerencsére az év végi prémiumomból most van egy kis spórolt pénzem, ezért elhatároztam, hogy új szintre emelem az otthoni hőmérsékletet, és veszek egy klíma berendezést. Mit nekem ventilátor! Ezen a nyáron szeretnék egy fokkal kényelmesebben küzdeni a meleg ellen.

Szívesen hazavinném a fagyasztóban tapasztalt hideget

El is kezdtem keresgélni, hol lenne érdemes megvásárolni, és később beszereltetni a kiszemelt készüléket. Egy kedves ismerősöm hívta fel a figyelmem egy nagyon jó klímás oldalra, és úgy gondoltam, veletek, a nagyérdeművel is megosztanám az elérési útvonalat, hátha ti is hasznát vennétek így a nagy nyári melegben az efféle szolgáltatásnak. A https://shop.klimaglobal.hu/klima_szereles_37 link egyből a lényegre visz, és rögtön belemerülhetünk a klíma vásárlás és a klíma szerelés sűrűjébe. Tetszik, hogy az oldal nagyon informatív, és személyes tanácsokkal, tippekkel is segíti a klíma szerelésben gondolkozókat. Nekem legalábbis mindenképpen nagy segítségre volt, hogy valaki a laikus nyelvén, számomra is érthető módon beszéljen a klímaszerelés csínjáról-bínjáról. Ráadásul így megismerhettem az oldal szerkesztőinek a nézőpontját, és ezáltal a klímák világának olyan szegleteibe láthattam bele, amelyeket nem biztos, hogy magamtól megismerhettem volna.

Nekem legalábbis sok kérdés tutira nem jutott volna eszembe, de szerencsére a https://shop.klimaglobal.hu/klima_szereles_37 oldal nem hagyott cserben. Ráadásul néhány másodperces vizsgálódás után az oldal jobb oldalán egy cset ablak is felugrik. Így gyakorlatilag nem csak telefenon és e-mailen, de 0-24-es elérhetőséggel bármikor segítséget tudok kérni online is. Ettől függetlenül persze én szerettem volna beszélni egy szakemberrel, hogy egyáltalán megnézzük, az én igényeimnek és a lakásom adottságaihoz képest milyen típusú és teljesítményű berendezésben is gondolkodhatok. A telefon túloldalán az úriember készséggel állt a rendelkezésemre, és néhány órán belül meg is érkezett az e-mail fiókom postaládájába az árajánlat a klíma beszerzésére és beszerelésére vonatkozóan. Miután szimpatikusnak és korrektnek találtam a kontaktot és a kiajánlott árat is, így meg is rendeltem a készüléket. Alig várom, hogy megérkezzen és felkerüljön a lakásba!