Nem csak a húsok számára jó az olajozás

Apukám egy húsfeldolgozó üzemben dolgozik. Ilyenkor a tavaszi- nyári időszakban több műszakban dolgoznak, ugyanis a húsiparban ilyenkor és a karácsonyi időszakban van a dömping. A kerti sütések, fűzések szezonján, a grillezhető termékek kereslete megélénkül, és így apukámnak is több munkája adódik. Nem bánják hiszen az ott dolgozó zömének ez a szakma a szenvedélye, hogy feldolgozza a húst, és mások számára ízletes alapanyagot tudnak így biztosítani. Újításokat is eszközöltek, hogy már ők pácolják a husikat, így csak ténylegesen a grill rácsra kell rakni és a vásárlóknak semmilyen más dolga nincs a hússal, mennyire egyszerű is így az élet.

A szünetekben jut idejük beszélgetni a kollégákkal, így arra is kitértek az egyik szünetük alkalmával, hogy ki honnan szerzi be az autója számára a hajtómű olajat. Sokan mondták, hogy nekik ezzel nem kell foglalkozniuk mivel az ő autószerelőjük mindent elintéz helyettük, a szerelő tudja, hogy az az autó, ami hozzá kerül, az melyik fajta hajtómű olajjal tud jól működni.
Persze voltak, akiknek nincs ekkora szerencséjük és maguknak kell beszerezniük, ők kezdtek el részletesebben beszélni arról, hogy milyen is egy jó hajtómű olaj.

Természetesen akadtak, akik, csak az árat tartották mérvadónak, hogy nem kell az autóba túl drága hajtómű olaj. Apukám értetlenkedett, de végül az egyik kollégája elmesélte, hogy ő az autójához, honnan is szokott olajat, autómosót, polírozót rendelni. Kiemelte, hogy egy szuper céget talált az interneten, ahol webes vásárlásra is van lehetőség, de a város számos területén rendelkezik üzlettel a cég, ahová be lehet térni személyesen is és ott meg lehet venni a kiválasztott autós tételeket, jelen esetben a hajtómű olajt.
Ahogy mondta a honlap nevét, apukám meg is nézte, annyi féle és fajta olajat régen látott, ezért elkezdett az oldalon tájékozódni, hogy melyik fajtát is válasszal. Nagyon könnyű dolga volt, hiszen remek termékleírásokkal és képekkel teszi a cég könnyebbé az érdeklődők dolgát, így könnyebb a választás, hogy ha össze tudja hasonlítani a cég által kínált termékeket. Tekintve itt az árat, és azt hogy milyen maga az olaj, ásványi alapja, vagy éppen a speciális adalékanyagoknak köszönhetően milyen kenést biztosít a fém – fém kapcsolatoknak.

Sok dolgot kell mérlegelni egy hajtómű olaj vásárlásánál is. Apukámnak nagyon szimpatikus volt maga a honlap, ezért nem is keresett tovább, kosárba tette a kiválasztott terméket, és várta a futárt. Úgy döntött, hogy futárral, házhoz szállítással hozatja ki a terméket, nem megy el a városban található egyik üzletbe sem, így látta egyszerűbbnek, és élt a lehetősséggel, ha már a cég házhoz szállítással is vállalja a termékeik értékesítését.  Annyira gyorsak voltak, hogy már két nap múlva apukámnál is volt a termék, és vihette is a szerelőhöz az autót. Amikor a szerelő kicserélte a hajtómű olajat, tájékoztatta apukámat, hogy nagyon jó minőséget választott, teljesen jó ár érték arányban sikerült neki vételeznie ezt az olajat. Azóta apukám is ajánlja a céget minden barátjának és ismerősének, hogy ha már egy szerelő is azt mondja, hogy jó termékeket forgalmaznak az nem lehet véletlen, az már ténylegesen bizonyíték a jó minőségre, ezért is meri ajánlani apukám is őket. Ennél a cégnél nem lehet melléfogni egyik termékük tekintetében sem, garantált a minőség.