Harmonikus otthont, szerető és felelős gazdát, családot keresünk MACI-nak - Országos Húsipari Kutatóintézet Közhasznú Nonprofit Kft. - Akkreditált laboratórium - Analitikai és mikrobiológiai vizsgálatok - Takarmány vizsgálatok

Keresés
Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Harmonikus otthont, szerető és felelős gazdát, családot keresünk MACI-nak

Híreink > 2014_évi_híreink

Az ember nem válik meg legjobb barátjától, mi sem tennénk, ha tulajdonosi intézkedés nem késztetne minket arra, hogy feladjuk jelenlegi telephelyünket, s ha otthonunkba tudnánk Őt fogadni.
MACI-nak jó és felelős gazdát, családot keressünk,akikkel egy életre szóló köteléket alakíthat ki, akik nem feledkeznek meg arról, hogy MACI is lehet beteg, s meg is öregszik, ennek ellenére kitartanak mellette úgy, ahogyan Ő is kitartóan fogja szeretni, szolgálni gazdáit.

MACI-t menhelyről vettünk magunkhoz „őrkutyának”. Oltási könyve szerint „keverék”, de egy tizenegy fős török állatorvos küldöttség egyöntetű véleménye szerint egy ősi fajta, az anatóliai juhászkutya képviselője, amelynek kivitelét a Török Állam ellenőrzi.

MACI nagytermetű, jó idegrendszerű, gyermekekkel is barátságos, kifejezetten humoros-játékos, sok-sok törődést igénylő és mindezt méltóképp honoráló kutyus, aki igazi társ.
Mielőtt „elengednénk” szeretnénk meggyőződni arról, hogy valóban szerető gazdához, harmonikus környezetbe kerül.

Érdeklődni lehet: dr. Mátyus Imre
E-mail: matyus.imre@ohki.hu
Mobil: 06/20/315-7966

 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz